Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Black man

Domyślnie Black man

Mialem okazje zrobic zdjecie znajomego z pracy. jak zwykle prosze o opinie

1.
    2.
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

Jedynaczka bardzo fajna, dwójka jakaś taka pospolita
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Zdjęcie numer 1 moim zdaniem jest bardzo fajne. Naturalne i miłe dla oka
    Mam nadzieje że kolega się nie obrazi za fakt iż pozwoliłam je sobie skopiować i nieco zmienić, wstawiłam tutaj. Ale jak się nie spodoba usunę.

Domyślnie

Jedynka bardzo fajna, ale ja bym widzial coś pośredniego między oryginałem a obróbką noviki.
    Dwójka skojarzyła mi się z kadrem z filmu
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Fotogeniczny model. Koniecznie wyciągnij go w plener, z taką ciekawą twarzą zdjęcia zrobią się same. Novika podoba mi się co zrobiłaś z tym zdjęciem, to jakiś filtr do PS?
    D700, D750, D800, N24-70, S35/1.4 ART, S50/1.4 ART, N50/1.8, N85/1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sztolcman Zobacz posta
    Fotogeniczny model. Koniecznie wyciągnij go w plener, z taką ciekawą twarzą zdjęcia zrobią się same. Novika podoba mi się co zrobiłaś z tym zdjęciem, to jakiś filtr do PS?
    No trochę tutaj się pobawiłam tym zdjęciem, efek jest taki średni bo mała fotka. Jak będzie Ci zależało to przerobie je jeszcze raz i na podanego maila podeśle plik photoshopa. Ostatnio tak się jakoś graficznie bawie. Miło że się podoba

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta
    Jedynka bardzo fajna, ale ja bym widzial coś pośredniego między oryginałem a obróbką noviki.
    Dwójka skojarzyła mi się z kadrem z filmu
    Dokladnie to samo pomyslalem.

Domyślnie

Wybacz novika ale to co zrobiłaś wygląda ja figura człowieka wycięty z kartonu i posadzona na krześle.
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Całkiem niezła 2. Może warto byłoby jeszcze mocniej w klimat filmowy pójść (a nawet w Technicolor)?
    A przy okazji - znajomy z Birmingham czy Ostrołęki?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2Cresky Zobacz posta
    Wybacz novika ale to co zrobiłaś wygląda ja człowiek wycięty z kartonu i posadzony na krześle.
    Wiesz o gustach się nie mówi i masz prawo tak to odbierać. Mnie się podoba tak mocna obróbka tego zdjęcia ponieważ model ma ładną buzię i można sobie na nią ty pozwolić. Moim zdaniem dodaje to klimatu. Ale to tylko moje zdanie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów