Szukaj
Jest spokoNajbardziej podoba mi się 2
Może te foty jako rozmazane mają pokazać większą dynamikę, ale ja wolę bardziej ostre, więc z tego setu tylko 2 i 5 gdyby popracować nad nią i wymazać to i owo, 4 świetny kadr lecz nie ostre szkoda. Masz coś ciekawego dorzuć
![]()
NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8
dzięki za opinie.generalnie wszystko z fisza panoramowałem i dla mnie ostrosc jest akceptowalna.będę dalej ćwiczył na następnym wyscigu.![]()
...
Jako że sam jestem zawodnikiem i fotografem w tym wspaniałym sporcie to powiem Ci że najbardziej podoba 2,
Choć 3 tez było by świetne gdyby wyrzucić tych osobników statycznych![]()
Nikon D7100 + D200 + 10mm-300mm w 5 obiektywach + kilka lamp + sterta kabli, czasz, wyzwalaczy.
teraz na każdej imprezie gdzie się nie odwrócić stoi tłum fotografów.
ps. fajna Glorka na 4, prawie jak moja ;]
Dla mnie mimo wszystko 3, nawet z gapiami. A jak by tak zrobić troszkę cieplejsze te zdjęcia?
Dwójka fajna, trójka tez ciekawa. Ale reszta, hmmmm.... Sama moze nie czuje sie zabardzo w rowerach. Ale w tych zdjeciach w ruchu brakuje czegos, ( nie chodzi mi o ostrosc, llubie takie dynamiczne foty) moze na etapie obróbkowym kolorystyke by lekko zmienił i by pomogło. Coś, nie wiem dokłanie co, ale czegos brakuje.
Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
http://press-shots.blogspot.com/
Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587
Skontaktuj się z nami