Panowie co powiecie.. kosz ?... bo mam straszny dylemat ... :/
1.
Szukaj
Panowie co powiecie.. kosz ?... bo mam straszny dylemat ... :/
1.
Pytaj kultena. Mnie leży bardzoSuper.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Fajne pasteletroche mi kontrastu brakuje na kamieniach na drugim planie, ale j/w - pytaj Kultena
![]()
Pierwszy plan nazbyt jasny...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Lubie tak...
Moim zdaniem dół zbyt jasny ale fotka bardzo fajna, pobawiłabym się jeszcze trochę kolorami i może ostrością. Ale ja słaba jestem w tej dziedzinie fotografii.
Czarny gradient na overley i 20% krycia z 1 lub 2x i będzie super. Teraz jest bardzo dobrze. Jeśli zrobisz to o czym przed chwilą napisałem uzyskasz bardzo dobre podkreślenie faktury w dole kadru jak i przestanie ten dół tak świecić. A i w samym środku kadru głównie masz kilka jasnych kamieni, które mz wymagają przygaszenia Burnem ustawionym na highlights.
Dzieki za odwiedziny miałem złe przeczucia co do tego zdjecia a tu taka niespodziankajeszcze raz dzieki
Kulten starłem sie przerobic to zdjecie według Twoich wskazówek oto rezultat
1.1
pozdrawam S
1.1 jest bardzo dobra. Może niebo troszkę za fioletowe miejscami, ale co kto lubi - małe ma to znaczenie w odbiorze.
Kamienie po poprawkach są świetne.
Skontaktuj się z nami