Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Zalane kamienie :)

Panowie co powiecie.. kosz ?... bo mam straszny dylemat ... :/
    1.

Domyślnie

Prosto i czysto - bardzo mi leży.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Pytaj kultena. Mnie leży bardzo Super.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Fajne pastele troche mi kontrastu brakuje na kamieniach na drugim planie, ale j/w - pytaj Kultena

Domyślnie

Pierwszy plan nazbyt jasny...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Moim zdaniem dół zbyt jasny ale fotka bardzo fajna, pobawiłabym się jeszcze trochę kolorami i może ostrością. Ale ja słaba jestem w tej dziedzinie fotografii.

kulten
    Gość

Domyślnie

Czarny gradient na overley i 20% krycia z 1 lub 2x i będzie super. Teraz jest bardzo dobrze. Jeśli zrobisz to o czym przed chwilą napisałem uzyskasz bardzo dobre podkreślenie faktury w dole kadru jak i przestanie ten dół tak świecić. A i w samym środku kadru głównie masz kilka jasnych kamieni, które mz wymagają przygaszenia Burnem ustawionym na highlights.

Domyślnie

Dzieki za odwiedziny miałem złe przeczucia co do tego zdjecia a tu taka niespodzianka jeszcze raz dzieki

Kulten starłem sie przerobic to zdjecie według Twoich wskazówek oto rezultat
    1.1

pozdrawam S

Domyślnie

1.1 jest bardzo dobra. Może niebo troszkę za fioletowe miejscami, ale co kto lubi - małe ma to znaczenie w odbiorze.

Kamienie po poprawkach są świetne.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów