Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Swego czasu miałem pożyczonego Coolscana V. Jak dla mnie rewelacja, niczego więcej nie potrzebuję chyba. A jakieś wybitne rzeczy to sobie mogę czasem wskanować za ciężkie pieniądze na Imaconie.

No, może i Noritsu w Relaxie, pewnie tak. W każdym razie ceny tego skanowania biorą z sufitu. Wystarczy wyjechać poza stolicę... to samo trzy razy taniej i w większej rozdzielczości
    Rules are foolish, arbitrary, mindless things that raise you quickly to a level of acceptable mediocrity, then prevent you from progressing further.
    Michał poleca: D750 / Z5 / 24-70

Domyślnie

No tak, o skanach wiemy wszystko, a gdzie zrobić odbitki z pro 160 s poza relaxem nie wie nikt. Panowie zajęli mój wątek

Domyślnie

wybacz

ogólnie- nie idź do Profilabu. na forum jest dużo pozytywnych opinii o CeWe (oddajesz w dowolnym Rossmanie), głównie o slajdach wprawdzie. jest także taniej, ale trzeba czekać parę dni. poza tym zostaje Czarno-Białe, wszyscy się zachwycają, szczególnie b&w. a ja i tak będę się upierał przy Relaksie nie myśl o tej hybrydzie, szkoda nerwów. a jak przeostrzone, to poproś miłą panią żeby zrobili delikatniej. i mam nadzieję, że bierzesz błysk

Domyślnie

A nie ustaliliśmy już, że właśnie tam, gdzie dałeś linka?
    Czyli że Czarno-Białe.
    Choć ja jestem zadowolony z usług Relaxu.
    Zawsze możesz oddać na próbę i porównać
    Rules are foolish, arbitrary, mindless things that raise you quickly to a level of acceptable mediocrity, then prevent you from progressing further.

Domyślnie

To który Relax jest wreszcie lepszy? Ten bliższy od al. Jerozolimskich czy od Królewskiej?
    FM2n, Mamiya RB67;

Domyślnie

ja wolę ten mniejszy, od alej. choćby dlatego, że są bardzo miłe panie a obok kiedyś tak mi nieźle skany skopali, łącznie z kolorowym paskiem (ok 1-2px szerokości) przez całą długość obrazu.

Domyślnie

Kto co lubi Ja tam wole ten drugi naprzeciwko empiku, ale pewnie dlatego ze mnie tam znaja i dosyc szybko wszystko mam zrobione, druga sprawa to 24/h, czasem zdazalomi sie wpadac po odbitki albo wolanie okolo 1-2 w nocy

Domyślnie

w tym 24h też pracuje bardzo miła Pani

właśnie odebrałem pierwsze dwa filmy i odbitki i jestem zadowolony - choć same odbitki do najtanszych nie należą
    FM2n, Mamiya RB67;

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PRR Zobacz posta
    w tym 24h też pracuje bardzo miła Pani
    nawet nie jedna

Domyślnie

A to nie jest to samo, tylko w dwóch lokalach obok siebie? Przecież chyba noszą między lokalami materiały jak potrzeba...

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów