No i tutaj widac postępJedynie 6 tutaj nie pasuje...i 1. mi tez srednio podchodzi.
I dałbym sobie spokój z takim mocnym blurem, to raczej zbędne![]()
Szukaj
No i tutaj widac postępJedynie 6 tutaj nie pasuje...i 1. mi tez srednio podchodzi.
I dałbym sobie spokój z takim mocnym blurem, to raczej zbędne![]()
Moim zdaniem rowniez 3 oraz 7 przyciagaja uwage na dluzej, kadry okej, swiatlo bardz ladne z naciskiem na nr7, kolorystyka odpowiednia.
Stanowczo protestuję przeciwko krytykowaniu 2 za żyłki na ręku! Modelka ma delikatną skórę, a one to tylko podkreślają. Może faktycznie przydałoby się trochę rozjaśnić, ale usuwanie jest zbędne. Bardzo pasują do innych znamion i są niejako ahystokhatyczneDzięki temu fota jest naturalna a Bogusia bliższa ziemi, chociaż dalej zjawiskowa
![]()
W imieniu mojej cudownej modelki mówie Wam dziękuje z całego serducha
Sesja mi się podobała mimo deszczu i wiatru![]()
Fajnie, że się nie poddałaś i że posuwasz się do przodu- widać postęp w jakości, znaczny
Generalnie odbiór bardzo pozytywny, niżej kilka uwag:
1. To co jasne, bardziej przyciąga uwagę, niż to co ciemne. FilozoficznieW związku z tym proponowałbym rozjaśnienie albo całego 1. planu, albo samej twarzy. Bo jasne tło odciąga wzrok, rozprasza.
4. Nie uważam, żeby było za jasne, ma dzięki temu fajny klimacik.
5. Trochę bym rozjaśnił
6. Z jajem, fajne
7. Bez zastrzeżeń
Liczę na więcej zdjęć Bogusi. Pozdrawiam ciepło![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Mam już obiecane więcej sesji z niąWięc uwaga bo będe szła za ciosem
Złapałam wiatr w skrzydła a to cudowne uczucie
![]()
Nie będę zbytnio oryginalny, ale siedem jest po prostu git!
Skontaktuj się z nami