Close

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 63

Wątek: Bogusia :)

Domyślnie

No i tutaj widac postęp Jedynie 6 tutaj nie pasuje...i 1. mi tez srednio podchodzi.
    I dałbym sobie spokój z takim mocnym blurem, to raczej zbędne
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Moim zdaniem rowniez 3 oraz 7 przyciagaja uwage na dluzej, kadry okej, swiatlo bardz ladne z naciskiem na nr7, kolorystyka odpowiednia.

Domyślnie W obronie żyłek

Stanowczo protestuję przeciwko krytykowaniu 2 za żyłki na ręku! Modelka ma delikatną skórę, a one to tylko podkreślają. Może faktycznie przydałoby się trochę rozjaśnić, ale usuwanie jest zbędne. Bardzo pasują do innych znamion i są niejako ahystokhatyczne Dzięki temu fota jest naturalna a Bogusia bliższa ziemi, chociaż dalej zjawiskowa

Domyślnie

W imieniu mojej cudownej modelki mówie Wam dziękuje z całego serducha
    Sesja mi się podobała mimo deszczu i wiatru

Domyślnie

Fajnie, że się nie poddałaś i że posuwasz się do przodu- widać postęp w jakości, znaczny
    Generalnie odbiór bardzo pozytywny, niżej kilka uwag:
    1. To co jasne, bardziej przyciąga uwagę, niż to co ciemne. Filozoficznie W związku z tym proponowałbym rozjaśnienie albo całego 1. planu, albo samej twarzy. Bo jasne tło odciąga wzrok, rozprasza.
    4. Nie uważam, żeby było za jasne, ma dzięki temu fajny klimacik.
    5. Trochę bym rozjaśnił
    6. Z jajem, fajne
    7. Bez zastrzeżeń

Liczę na więcej zdjęć Bogusi. Pozdrawiam ciepło
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Mam już obiecane więcej sesji z nią Więc uwaga bo będe szła za ciosem Złapałam wiatr w skrzydła a to cudowne uczucie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novika Zobacz posta
    Mam już obiecane więcej sesji z nią Więc uwaga bo będe szła za ciosem Złapałam wiatr w skrzydła a to cudowne uczucie
    Już się nie mogę doczekać. Poproś, żeby na jednym przesłała mi całusa A właściwie to nie będę egoistą - niech prześle nam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AScally Zobacz posta
    Już się nie mogę doczekać. Poproś, żeby na jednym przesłała mi całusa A właściwie to nie będę egoistą - niech prześle nam
    Buziaki ma juz zrezerwowane dla jednego Pana, więc.... Hmm, no zobaczymy.. :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novika Zobacz posta
    Buziaki ma juz zrezerwowane dla jednego Pana, więc.... Hmm, no zobaczymy.. :P
    Ja to zawsze mam niefart

Domyślnie

Nie będę zbytnio oryginalny, ale siedem jest po prostu git!

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów