Nie będę raczej odkrywczy, jeśli napiszę, że poza 4 i 6 (też dobre, ale słabsze) pozostałe zdjęcia rewelacja![]()
Szukaj
Nie będę raczej odkrywczy, jeśli napiszę, że poza 4 i 6 (też dobre, ale słabsze) pozostałe zdjęcia rewelacja![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
no zaje..iste
na 2 tylko dziwne kolory na przedramieniu sie porobily.
no, no. Widzę kunszt ! Jak dla mnie 3 full profi. Gratuluję.
D300 i trochę gratów.
no i wreszcie doczekałem się zdjęć Noviki zrobionych tak, że nie widać od razu, że to Novika je zrobiła. Cały set pozostawia bardzo pozytywne wrażenie. "W oko" wpadła mi 7-ka i jakoś nie chce wypaść (ale to pewnie wina Modelki).
IMHO 6 bez sensu. Pozostałe sie bronią - mimo kilku niedociagnięc mniej lub bardziej istotnych
faworytem jest natomiast nr 3.
W końcu novika coś innego. Wielki plus - za zmiane modelki.
Dziekuje za miłe opiniePowoli się rozkręcam ....
Ale jak na razie to dopiero początek...
Ładnie, ładnie. Dla mnie 1 i 7.
20/1.8 | 105/2.8 | ...
1,3 i 7... na reszcie przesadzasz z lekka z blurem Księżniczko...:P
Naprawdę duży progres w Twojej twórczości. Modelka oczywiście piękna co daje 75% sukcesu, jednak od strony technicznej i kreatywnej jest dobrze. Mnie osobiście dwójeczka się baaaardzo podoba, jeden drobny szczegół jest do retuszu. Mianowicie na prawej ręce wyszły nieładne żyłki które można by zlikwidować. Poza tym kilka prac na pograniczu plastiku - przegięłaś z obróbką, no ale oprócz tych kilku niedociągnięć widać że sesja udana i jestem na bardzo TAK.
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami