Close

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 63

Wątek: Bogusia :)

Domyślnie Bogusia :)

Zdjęcia z dzisiejszej sesji foto, jestem ciekawa co macie do powiedzenia od strony technicznej. Komentarze i opinie mile widziane. Wstawiam wszystkie jakie mi się podobają, bo jak znam życie jak potem dostawie to nikt tu nie zajrzy...:P

A mojemu Aniołkowi dziękuje za cierpliwość i wytrwałość mimo deszczu

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem 4 za jasna, 6 jakaś sztuczna - reszta jest naprawdę super!!!
    Zawsze głodny wiedzy

Domyślnie

4 mi jakoś nie pasuje do reszty, inny klimat. Sama w sobie za to niezła. Natomiast od 2 to nie mogłem oczu oderwać, uwiodła mnie. Zapytaj Bogusię,czy lubi starszych panów
    A na poważnie, zaczynam Cię podziwiać, to już jest sztuka, a nie tylko ładne zdjęcia.
    Tylko błagam - pozbądź się tych badziewnych pasków - umowę masz z Twitterem czy co?

Domyślnie

Jak dla mnie najlepsza jest 3 i 7 naprawde przyciąga wzrok na dłużej, a reszta poprawna, no i ta Bogusia...mniam
    ......uczeń praktyki. D80.

Domyślnie

no ładnie
    można do tego czy tamtego się przyczepić ale w porównaniu do pamiętnej sesji z piwem to niebo a ziemia

Domyślnie

siódemka najlepsza
    a te oczy Bogusi .....

Domyślnie

Duży progres, gratulacje ! Chciałbym tak umieć...
    7 hipnotyzuje, na chwalonej dwójce rażą mnie żyłki na prawej ręce, ogólnie zdecydowanie na tak !

Pzdr

Kijas

Domyślnie

Nie no, SUPER!!!! Super Bogusia, super zdjecia!!!! Mnie najbardziej podchodzi 1-ka, na te oczy mozna patrzec bez konca!!! (Czy ja kiedys zrobie takie zdjecia, takiej modelce???, ech marzenia!!!)
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Noooo i bardzo fajnie. Wszystkie w jakis sposob mi sie podobaja. Czepiac by sie mozna kilku rzeczy, ale ogolnie TAK. Pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo miłe dla oka, 3 i 7 super
    NIKON D90 + 18-105 VR + NIKORR 35mm 1.8G + Metz 48 AF-1

Dars

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów