Szukaj
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Ostatnio wrzucasz dużo zdjęc, które w moim mniemaniu są dobrze wykonane, jednak nie przedstawiają nic więcej niż tylko obraz osoby którą fotografujesz. Brakuje mi w tych zdjęciach uczuc, jakiejkolwiek charakteryzacjii bądz historii. Potrafisz zrobic ciekawe b/w ( niestety w tym wypadku b/w za bardzo podkreśla piegowatośc koleżanki) , zdjęcie nr. 2 z tego setu zupełnie tutaj nie pasuje. Do mnie niestety nie trafiło.
Jakoś nie do końca do mnie przemawiają, najbardziej 1, ale to i tak nie to...
Piegi tak, ale w kolorze. Na trójce przesadziłeś z ich wyeksponowaniem - twarz wygląda jak ochlapana błotem.
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Konwertując zdjęcia do BW, oszpeciłeś dziewczynę wiele bardziej, niż wygląda w rzeczywistości, co wnioskuję po zdjęciu nr 2
Jeśli sama modelka nie ma nic przeciw, to w porządku.
D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin
jendryn poruszył temat który też wpadł mi do głowy ostatnio, ale nic nie mówiłem, bo w sumie po coWłaśnie o to chodzi - odnoszę wrażenie, że takie nieco przypadkowe mini sesje "spotkałem koleżanke na drodze" w efekcie są słabsze niż gdy umówisz się z modelką, przemyślisz wcześniej co ma być i jak itd... Nadal takie spontany kończą się dobrymi fotkami, bo to nadal Ty trzymasz aparat w dłoniach, ale to jednak nie to samo...
Ale jeśli tak podchodzisz do sprawy to ok - cieszymy sie razem z Tobą![]()
Jedynka mi sie podoba, naprawde fajny Katarzynka ma portrecik. 2 tragicznie skadrowana mz. Trojka nie, za obrobke j/w
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Skontaktuj się z nami