Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Wyprzedaż dywanów

Nie bijcie mocno

1.

D80 + 18-200 VR+Marumi-fujiyama DHG

Domyślnie

moze mi sie wydaje, ale chyba nieco mocna pojechales z ostrzeniem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 6868 Zobacz posta
    moze mi sie wydaje, ale chyba nieco mocna pojechales z ostrzeniem
    Może deczko

Domyślnie

motyw jak najbardziej godny uwiecznienia, szukałbym jednak jakiegos bardziej wyrazistego ujecia, moze nieco wyzszej perspektywy, moze bardziaj panoramicznych proporcji kadru...
    Ten daje wrazenie nieco przypadkowo wyjetego z otoczenia. Bez początku i konca.

Mz równiez lepiej komponowałby sie nieco mniejszy pas ziemi na dole zdjecia lub w ogole jego brak.

No i przede wszystkim jakies fajne swiatło bardzo by sie tu przydało.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    motyw jak najbardziej godny uwiecznienia, szukałbym jednak jakiegos bardziej wyrazistego ujecia, moze nieco wyzszej perspektywy, moze bardziaj panoramicznych proporcji kadru...
    Ten daje wrazenie nieco przypadkowo wyjetego z otoczenia. Bez początku i konca.

Mz równiez lepiej komponowałby sie nieco mniejszy pas ziemi na dole zdjecia lub w ogole jego brak.

No i przede wszystkim jakies fajne swiatło bardzo by sie tu przydało.
    Bardzo trafne spostrzeżenia...niestety perspektywa była najwyższa z możliwych, co do panoramicznych proporcji kadru ukształtowanie terenu uniemożliwiło mi wykonanie innych ujęć, jeśli chodzi o wyjęcie z otoczenia to muszę powiedzieć że wyrwałem ten widok celowo ponieważ naokoło tych pól znajdują się paskudne hale produkcyjne i magazynowe moim zdaniem niegodne pokazania, widok samych pól wydawał mi się o niebo ciekawszy. W każdym razie dzięki za odwiedziny i komentarz

Uprawnienia umieszczania postów