Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Jaka torba do statywu?

Witam!
    Noszę się z zamiarem zakupu torby do statywu Manfrotto 055 XPROB wraz z głowicą 804RC2.
    Sprawdzał może ktoś (albo może sprawdzić) czy ww. zestaw zmieści się do torby Manfrotto MBAG80? Statyw wraz z kolumną po złożeniu ma ok. 77-78 cm, zaś MBAG80 - jak nazwa wskazuje - 80 cm.
    Zakup torby o 10 cm dłuższej (MBAG90) to wydatek o 140 zł większy, czego wolałbym uniknąć
    A może ktoś poleci jakąś inną torbę do statywu w przedziale cenowym do 250 zł?

Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam.
    flickr dużo gratów

Domyślnie

Też ma 80 cm długości, podobnie jak MBAG80 MF. Z tą różnicą, że statyw GoldPhoto nie jest rozszerzany na jednym z końców i nie mam w związku z tym pewności, czy głowica 3D nie uniemożliwi zapięcia zamka torby do samego końca. Wysyłałem pytanie do sprzedawcy - zobaczymy, może odpowie
    Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam,
    Pedro
    flickr dużo gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pedro Zobacz posta
    Wysyłałem pytanie do sprzedawcy - zobaczymy, może odpowie
    Odpowiedział. Torba GoldPhoto YH534 niestety jest na moje potrzeby zbyt mała
    flickr dużo gratów

Domyślnie

poszukaj w sklepie, gdzie sprzedaja skladane krzesla plazowe z futeralami (np. cos podobnego do tego). idealne na noszenie statywu i tanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez northrop Zobacz posta
    poszukaj w sklepie, gdzie sprzedaja skladane krzesla plazowe z futeralami (np. cos podobnego do tego). idealne na noszenie statywu i tanie.
    oraz nieco śmiesznie wyglądające

wolałbym używania w tym przypadku paska do statywu

temat fajny bo może też kiedyś zakupię torbę do statywu, ale na razie to nie jest takie pilne i noszę go sobie w rączce

Uprawnienia umieszczania postów