Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: G_1

Domyślnie

Zdjęcia jak zwykle b. dobre.
    Najbardziej zazdroszczę wyjazdu w prawdziwą dzicz. U nas ciężko znaleźć takie miejsca, gdzie można spokojnie czatować bez napotykania na ludzi ( obcy element ) Nawet jak się nikogo nie spotka to dźwięki pociągów i innych traktorków przypominają, że w każdej chwili ktoś może na mnie wleźć, np. zbieracz zrzutów (już mnie jeden kiedyś rozdeptał).

Domyślnie

jestem bardzo mile zaskoczony z dwóch powodów:
    1. rozgadany Jurgen - no takiego potoku słów się nie spodziewałem, gdyż do tej pory tzrzba go było wołami zmuszać do obszerniejszych komentarzy
    2. opowieścią przeżyć, prawdziwych przeżyć - robi ogromne wrażenie. Po czymś takim moje siedzenie w naszych lasach wydaje się luksusem i łatwizną.

Mam nadzieję, że kolejne Twoje prace poparte będą takimi właśnie opisami - czyta się z wielkim zainteresowaniem
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Gratulacje . Bardzo fajnie się czytało. Zdjęcia też super ;]
    ###

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wld Zobacz posta
    1. rozgadany Jurgen - no takiego potoku słów się nie spodziewałem, gdyż do tej pory tzrzba go było wołami zmuszać do obszerniejszych komentarzy

Dzięki
    "czuję jak rodzi się moc"

Domyślnie

zahipnotyzowałeś mnie tą opowieścią

Pamiętam moje takie chwile pod wodą na rafie....
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Domyślnie

O właśnie. To jest opowieść.
    jurgen - jedź w cholere i nie wracaj. Siedź w tym namiocie z sprzętem i laptopem i rób foty i pisz. Bo jak jesteś tu to jakoś mało masz do powiedzenia
    Świetna relacja - bardzo się podoba. Dzięki.

Domyślnie

Jastrząb, serce rośnie gdy czyta się tak przepełnioną emocjami opowieść. Im więcej ludzi pokocha fotografowanie (czy obcowanie) z naturą tym sprawniej i łatwiej będzie można ją chronić. Wiem, że przyjdzie taki czas, że już nie potrzebne będzie przekonywanie społeczeństwa do ochrony przyrody bo potrzeba ta powszechnie popłynie z serc ludzi. Ty zawsze byłeś dla mnie przykładem fotografa szczęśliwego wiecznego dziecka. Pisz częściej, zarażaj ludzi swoją pasją.

Jeśli chodzi o zdjęcia to są bardzo dobre, szczególnie 1 i 3, ale jak na Ciebie to tylko dobre. Wiem, że zrobisz lepsze. Zrobisz to też zupełnie nieekonomiczną techniką i z nakładem czasu, który zawodowemu fotografowi nie zwróciłby się nigdy. Ale za to ten czas dostarczy Ci, podobnie jak w tym roku, czegoś więcej niż zdjęć. Dostarczy Ci niezwykłych przeżyć, którymi czas zacząć się dzielić. Do tego w moim gadaniu zmierzam.

Kilkakrotnie fotografowałem i filmowałem głuszce. Czasem obserwowałem je dosłownie z asfaltu szwedzkich dróg. Przy produkcjach były to ptaki tokujące hodowcom na rękach, ba! na głowach. Jedną zwariowaną zupełnie dziką głuszycę złapaliśmy w środku Białowieży. Mieszkała potem na Dziedzińce. W latach dziewięćdziesiątych sporo było takich niedobitków bez tokowisk, którym odbijała szajba i leciały do najbliższego źródła dźwięków. W Puszczy Augustowskiej przylatywały do pił motorowych. Tokowały na zrębach do ludzi. Ale jak się domyślasz to wszystko nie to. Po takich sesjach zostają tylko zdjęcia. A po Twoich szczęściarzu, niezapomniane wrażenia. Czekam na kolejne relacje.

Domyślnie

Powiem tak,kurde no normalnie tobie zazdroszczę!!!
    Ostatnia ZAJEfajna,wyśmienita!!!
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurgen Zobacz posta

Dzięki
    proszę
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Piękna opowieść. Trójeczka chyba najbardziej, choć jak dla mnie wcale nie musi być aż tak czysto na zdjęciu.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów