PROSZE O PODPOWIEDZ ,KTO POPRAWIA "WALACE" SIE BUDYNKI ,CZYLI PROSTOWANIE WIEZOWCOW! -CZYM ?JAKIM PROGRAMEM
Szukaj
PROSZE O PODPOWIEDZ ,KTO POPRAWIA "WALACE" SIE BUDYNKI ,CZYLI PROSTOWANIE WIEZOWCOW! -CZYM ?JAKIM PROGRAMEM
wyłącz capsa...
każdy szanujący się program ma w efektach korekcję perspektywy...ja używam staruteńkiego corela 7 i łon tyż ma![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
dzieki za pomoc ALF,moze ktos jeszcze ma cos w tym temacie ,ostatnio byl taki program w jednym z czasopism ,ale nie moge tego znalezc .Pozdrawiam![]()
Niedługo, przy tej specjalizacji będzie do każdej czynności osobny program. Nie lepiej opanować jeden porządny do wszystkiego? Taki Photoshop dla przykładu. Dasz wiarę, że nie tylko wyprostuje, ale i poprawi kolorki? Cuda, nie?
Spróbuj może ; Rectilinear Panorama Pro , działa bardzo zabawnie ale skutecznie ,
jednocześnie prostując dystorsje , prostuje i budowle , zabawa pewna szczególnie przy
działaniu odwrotnym.
pozdrawiam
POZDRAWIAM
NIKON D200, TOKINA 12-24f4, TOKINA 20-35f2.8, NIKKOR 35-70f2.8, NIKKOR 70-210f4.5/5.6, SB 800.
Czy wie ktoś gdzie jest taka opcja w GIMPie (jeśli w ogóle jest)?
Kazimierz Król
Oznaczenia obiektywów
dziekuje wszystkim serdecznie ,dopiero zaczynam z cyfra ,nie ukrywam ze Photoshop jest jeszcze dla mnie zbyt trudny ,rowniez bariera technicznego ang. nie sadze aby dotyczylo to tylko mnie ! wielu po prostu wsydzi sie pytac (ja nie bo nikt nie rodzi sie geniuszem) dlatego prosty program w obecnym stanie mego rozwoju ,bardziej mi posluzy ,a mysle ze przyjdzie czas i na Photoshopa,Pozdrawiam![]()
w photoshopie uzywaj funkcji distort znajdziesz ja gdzies w transform czy jakos tak
a w ps9 jeszcze bardziej przydatna funkcja jest funkcja warp tym to juz naprawde wszystko wyprostujesz
swietnie ,bo od trzech dni mam triala ps9 wiec sprobuje sie pouczyc, dzieki
Skontaktuj się z nami