Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Program do prostowania Architektury ?

PROSZE O PODPOWIEDZ ,KTO POPRAWIA "WALACE" SIE BUDYNKI ,CZYLI PROSTOWANIE WIEZOWCOW! -CZYM ?JAKIM PROGRAMEM

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

wyłącz capsa...
    każdy szanujący się program ma w efektach korekcję perspektywy...ja używam staruteńkiego corela 7 i łon tyż ma
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

dzieki za pomoc ALF,moze ktos jeszcze ma cos w tym temacie ,ostatnio byl taki program w jednym z czasopism ,ale nie moge tego znalezc .Pozdrawiam

bombel
    Gość

Domyślnie

Niedługo, przy tej specjalizacji będzie do każdej czynności osobny program. Nie lepiej opanować jeden porządny do wszystkiego? Taki Photoshop dla przykładu. Dasz wiarę, że nie tylko wyprostuje, ale i poprawi kolorki? Cuda, nie?

Domyślnie

Spróbuj może ; Rectilinear Panorama Pro , działa bardzo zabawnie ale skutecznie ,
    jednocześnie prostując dystorsje , prostuje i budowle , zabawa pewna szczególnie przy
    działaniu odwrotnym.

pozdrawiam
    POZDRAWIAM

NIKON D200, TOKINA 12-24f4, TOKINA 20-35f2.8, NIKKOR 35-70f2.8, NIKKOR 70-210f4.5/5.6, SB 800.

Domyślnie

Czy wie ktoś gdzie jest taka opcja w GIMPie (jeśli w ogóle jest)?
    Kazimierz Król
    Oznaczenia obiektywów

Domyślnie

dziekuje wszystkim serdecznie ,dopiero zaczynam z cyfra ,nie ukrywam ze Photoshop jest jeszcze dla mnie zbyt trudny ,rowniez bariera technicznego ang. nie sadze aby dotyczylo to tylko mnie ! wielu po prostu wsydzi sie pytac (ja nie bo nikt nie rodzi sie geniuszem) dlatego prosty program w obecnym stanie mego rozwoju ,bardziej mi posluzy ,a mysle ze przyjdzie czas i na Photoshopa,Pozdrawiam

nin
    Gość

Domyślnie

w photoshopie uzywaj funkcji distort znajdziesz ja gdzies w transform czy jakos tak
    a w ps9 jeszcze bardziej przydatna funkcja jest funkcja warp tym to juz naprawde wszystko wyprostujesz

Domyślnie

swietnie ,bo od trzech dni mam triala ps9 wiec sprobuje sie pouczyc, dzieki

Uprawnienia umieszczania postów