Z wczorajszej sesji na cementowni
Modelka: Ola (http://www.maxmodels.pl/alexandra1984.html)
Bardzo jestem ciekaw opinii
Pozdrawiam
Piotrek
Szukaj
Z wczorajszej sesji na cementowni
Modelka: Ola (http://www.maxmodels.pl/alexandra1984.html)
Bardzo jestem ciekaw opinii
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Fajne, kolorystyka miła, poza świetna, światło dobre, modelka ładna, stylizacja pomysłowa, te dwa okna - ekstra pomysł, ale...
- ręka wygląda na złamaną
- nie widać, żeby modelka miała piersi - pewnie poza wymusiła taki efekt, ale modelka mogła próbować wciągnąć brzuch. To prawdopodobnie wystarczyłoby do podkreślenia piersi i wymodelowania tali.
- za bardzo na mój gust widać lampę na ścianie po lewej i na włosach od tyłu.
To chyba tyle... generalnie na plus![]()
wykonanie elegancja francja.
ino modelka mi tak sobie pasuje do zdjecia. ja bym w tych ciuchach i w tym kadrze widzial zupelnie inny typ urody.
złamałeś jej rękę na potrzeby zdjęcia czy tak już miała?![]()
Paweł uwierz mi - mogę Ci podesłać na priva to zdjęcie bez użycia liquifyUstawiałem dziewczynę do tego zdjęcia bardzo długo, zwracając właśnie uwagę na brzuch, piersi, ułożenie pleców do tego podziałałem jak już wspomniałem wcześniej w PSie troszkę, więcej wyciągnąć nie potrafię w tym aspekcie
Co do ręki - fakt nie zwróciłem uwagi, w sumie myślę, że dałoby się to troszkę naprostować nawet teraz
Błagam teraz zaoszczędźcie pińcet postów na temat złamanej ręki![]()
Mnie także się podoba
Jak to oświetliłeś jeśli można... ?Jedna lampa chyba z tyłu na ziemi, tak ?
Wiem, wiem
Po skosie ustawiłem główne światło i kontrę, z przodu wiadomo biała parasoleczka, z tyłu na kontrę nie pamiętam dokładnie ale zdaje mi się, że gołym palnikiem strzelałem, z tym, że nie z ziemi, bo za statyw robił mój kumpel, który pełnił wczoraj właśnie taką funkcję![]()
Bardzo ciekawe zdjęcie. Absolutnie mi się podoba - poza, tło, ekspresja.
Widzę że niektórzy oglądają to zdjęcie kątomierzem i obliczają kalkulatorem wszystkie aspekty. No nic, tacy też istnieją. Ciekawe czy jak sami robią zdjęcia to też używają kątomierza i kalkulatora...![]()
Skontaktuj się z nami