Szukaj
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
1. Nastrojowa sylwetka
2. Bardzo męski i ładny portret. Niezwykle atrakcyjny facet.
3. Trochę mniej w moim stylu. Może innym będzie się podobało.
4. Fota pełna emocji. Coś jakby smutne pożegnanie.
Ponieważ akcent na 4-ce jest na smutną ekspresję twarzy to z mojego punktu widzenia zbędny jest łuk. Sama zieleń w tle by wystarczyła. Chociaż może się mylę...
Nie mogę się zdecydować czy lubię najbardziej 2 czy 4. Piękno modela na 2 vs. smutne emocje na 4. Będę losować...
W ogóle bardzo, bardzo ciekawy model. Skąd ty bierzesz te modele i modelki? Pracują dla ciebie?
Muszę też powiedzieć że każda Twoja kolejna sesja jest lepsza od poprzedniej.
dzieki swiatlo liczylem na twoj komentarz...Zamieszczone przez swiatlo
model to moj dobry znajomy Dawid ktory serwuje najleprza kawe w outlet centre w Killarney ( kawa LATE ) ze ja tam pracuje ostatnio i pokazywalem mu swoje zdjecia wiec powiedzial ok jesli chodzi o dziewczyne ktorej nie widac twarzy na tamtych zdjeciach to Moja Pani M
reszta modelek z pozostałych sesji natala i liba.. to moje bardzo dobre kolezanki ktore czasem "pracuja ze mna"
pozdrawiam
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Musisz mieć ciekawą i przekonywującą personality że te modele tak za Tobą bez problemu idą...Zamieszczone przez hanibal
Ja swoją 22-letnią córkę namawiam od miesięcy i bez rezultatu. Podobnie z moim 19-letnim synem. Według nich pozowanie to obciach!
powodzenia z namawianiem,... pokazuj zdjecia moze ci sie uda ich namowic
czekam na zdjecia![]()
nr 3 najlepsze. mimo, że model sie patrzy w obiektyw to własnie ono jest naturalne - a nie sztuczne jak nr 4. To dziwne, bo najczęsciej jak sie model patrzy w aparat to wyglada na pozowane, a jak nie patrzy to wyglada naturalniej. Tu na odwrót.
nr 1 - tak naprawdę nie wiadomo co jest tematem zdjęcia. mogłes równie dobrze zrobic z tego krajobraz obramowany łukiem. bez modela. oprócz tego zabrakło swiatła na plecach. Ale to już drobiazg.
nr 2 - przeszkadza mi skrót wyprostowanej nogi i "ciężkie" czarne drzewo nad głową, w dodatku głowa go dotyka. Mogłoby tworzyć ramę, gdyby było bardziej ucięte i jasniejsze.
To były zdjęcia pozowane - więc miałes kontrolę i mogłeś manewrowac modelem.
zwracaj uwagę przy komponowaniu co się dzieje w tle![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami