Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Piknik Dam - Kasia

Kolejne z serii "Pikniku dam", tym razem zdjęcie Kasi. Jeżeli ktoś potrzebuje, służę opisem kroków poczynionych przy metamorfozie zdjęcia.

Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Domyślnie

Ja Cie przepraszam, ale kiecka!
    Piekne zdjecie
    Cudo!
    Gratulacje
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

To ja potrzebuje i poprosze o kroki poczynione przy zdjęcia tegoż metamorfozie.

Pozdrawiam i czegoś innego gratuluje
    ef-ixy, de-ixy plus pare gratow starszych ode mnie.
    tomaszpietrek.carbonmade.com

Domyślnie

Absolutna rewelacja! Klimat, stylizacja, światło, obróbka ... mistrzostwo!
    Dxxx i inne.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Kondziu

...a próbowałeś kiedy sztuki malarstwa, (artystycznego oczywiście? ). Może sztalugi byłyby Twoją domeną.

Wracając do zdjęcia.
    Ogólna kolorystyka,tonacja skóry, miękkość na twarzy, a także układ rąk i spojrzenie modelki - dla mnie bajer.
    Jedyne co na nie, to dosłownie "ciut" za szeroko rozchylone usta i odrobinę za ciemno z lewej strony twarzy, (ale to może być wina monitora w pracy (ta ciemność oczywiście )).

Myślę że pięknie prezentowałoby się, druknięte w dużym formacie na płótnie.

Ogólnie moim zdaniem, (a jak wiesz zresztą, jestem tylko skromnym amatorem), bardzo przyjemne w odbiorze - GRATULACJE.
    (dawaj następne, chce się oglądać).

P.Z.D.R.

Domyślnie

Świetne!!! Szkoda tylko tego czegoś (liścia?) co robi czarną dziurę na skroni Kasi. Poza tym boooskie!
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

kiecka bajer!!! gdzie można takową wypożyczyć?

Domyślnie

"To coś na skroni" to są dwa piórka, które są elementem wizażu. Postaram się to rozjaśnić i podmienić zdjęcie, żeby nie wprowadzać w błąd.

Takie suknie można wypożyczyć z teatru lub Opery. W teatrze jest oficjalna wypożyczalnia, a w Operze do tematu trzeba podejść nie oficjalnie.

Leszku, zanim zająłem się fotografią "trudniłem się" rysunkiem (z resztą do dzisiaj to praktykuję, tylko nikt o tym nie wie, bo wszystkie obrazy wiszą u mnie w pokoju )

Opisem kroków zajmę się później, gdyż dzisiaj już nie dam rady. Wróciłem z delegacji po całodziennym jeżdżeniu i nie mam już sił. Ostatnimi siłami zmusiłem się do napisania tego postu.
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Domyślnie

Poprzednia odsłona pasowała mi zdecydowanie bardziej.

Domyślnie

No to lecim dalej z fotą.

2.

zawodowyfotograf.pl

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów