Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
    Blasius.G
    Gość

Domyślnie Zamek Tęczyńskich, Rudno

Ruiny całkiem okazałego zamku rodu również całkiem okazałego- Tęczyńskich koło Krakowa.

1.

2.

3.

4.

5.

Mogloby byc wiecej ale towarzyszaca mi osoba odwiodla mnie od zamiaru wejscia na dziedziniec (wisi tam na bramie tablica o niebezpieczenstwie zawalenia oraz wchodzeniu na wlasne ryzyko informujaca) Widac nawet krzywizny murow na ostatnim zdjeciu.
    Z obrobka bylo roznie stad nie wszystkie kolorystycznie tak jak byc powinno ale staralem sie.

Domyślnie

Kadry dla mnie udane, zwłaszcz nr 2 i 3, ekspozycja też ok, kolory jak Sam dostrzegłeś - różnie.

Ps. Podoba mnie się twój podpis Lubię czasem ........ .

Domyślnie

Byłem tam podczas weekendu majowego i na dziedziniec wszedłem. W sumie to ludzie tam bez żadnych oporów wchodzą i chyba nawet ogniska i grille jakieś urządzają. Ogólnie świetny zamek.

Podoba mi się zdjęcie nr 2.
    Dziwnym nie jest

Domyślnie

2 najbardziej mi podpasowała. Rozkręcasz się
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Chyba pogodzie musze podziekowac
    Polecam odwiedzic bo widoki sa wspaniale. Jedyne 3zl. za parkowanie na jedynym mozliwym miejscu- poletku gospodarza ostatniego domu i juz mozna rozkoszowac sie do woli pieknem krajobrazu.

Domyślnie

Gdyby na trójce było więcej dołu (dla mnie kadr jest za bardzo obcięty), wybrałabym ją bezapelacyjnie. Powiedziałabym wręcz, że zdjęcie jest rewelacyjne, a tak muszę się zadowolić dwójką.

Uprawnienia umieszczania postów