Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Magda II

Domyślnie Magda II

Witam. To trzeci portret, który tu zamieszczam.
    Zapraszam do komentowania, najlepiej konstruktywnego - wszelkie uwagi co do błędów itp. mile widziane.

Domyślnie

Skoro zapraszasz do skomentowania to skomentuję mimo swojej skromnej wiedzy. Powiem po prostu, co mi się podoba a co nie.
    Minusy:
    - ucięta góra głowy (ale to uwaga skrzywiona moim zapatrywaniem - nie lubię takich cięć, rzadko uznaje je za udane, rzadko widzę dla nich uzasadnienie)
    -dziwna poza - wyszło tak, że głowa jest duża a ciałko malutkie, również nieco twarz wyszła niedokońca tak ładnie jak z pewnością jest w rzeczywistości
    - ogólne wrażenie pstryku pospolitego ubarwionego ładnym uśmiechem

Plusy:
    - ciepełko
    - uśmiech
    - spojrzenie

Osobiście bym ciął w pionie (skupił się na twarzy) i ciasno. Tyle z moich subiektywnych odczuć nie-eksperta

Domyślnie

po takich kadrach widać, że robione 50tką - przerysowania widać i już
    Naucz się czytać

Domyślnie

dziękuję bardzo za wskazówki.

Domyślnie

ze tak dorzuce swoje 3 grosze.. ciecie moze byc, ale wg mnie delitkanie wiecej z gory zostawic, ciuteczke..

Domyślnie

zdjęcie, od tak. Ani nie najgorsze ani nie najlepsze - po prostu cyk.
    Ładna dziewczyna i w zasadzie to wszystko (poza złym kadrowaniem). Zauważyłem że jest wiele takich postów w których ludzie pokazują 1 zdjęcie i proszą o uwagi, rady. Chyba trudno powiedzieć coś więcej jeżeli nie widzę kolejnych z tej samej serii wykonanych przynajmniej w trakcie tej samej sesji bo w takim przypadku nie mam pojęcia czy ci się to po prostu udało czy jest to jakiś ukierunkowany efekt - wynik określonej pracy.

Pokaż coś więcej.

Uprawnienia umieszczania postów