typowa usterka, z tym ze zgubilem gada.
Zastanawiam sie czy mozna kupic jako czesc zapasowa ten kawalek gumiy i ile kosztuje.
Jak to się oficjalnie nazywa? W necie nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam
Michal
Szukaj
typowa usterka, z tym ze zgubilem gada.
Zastanawiam sie czy mozna kupic jako czesc zapasowa ten kawalek gumiy i ile kosztuje.
Jak to się oficjalnie nazywa? W necie nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam
Michal
W serwisie w Wawie mozna kupić ale ostrzegam że skasują porządnie.
OOOO, to ciekawe. Pamiętam że jak dzwoniłem do nich w sprawie D70 to powiedzieli ze gumy można kupić ale koszt to 180zł.
i wszystko wiadomo...
serwis gumki ma, ale nie sprzedaje do samodzielnego montazu.
wymiana+koszt materiału ok 100zł
do tego oczywiscie wysłanie puszki na własny koszt
paranoja, debilizm, i chciwosc w jednym
Ma ktos pomysl skad zdobyc ta gumę?
Michal
Ja pierdyka, gumka warta 10zł i 1min roboty i 100zł kasują, szkoda gadać.
Ja szukałem na forum kogoś z Wawy co by podszedł do serwisu i zakupił mi tą gumkę. Znalazłem jednego chetnego z pośród kilku których prosiłem (dziękuję mu jeszcze raz(-, kupiłi i wysłał mi ją, ale wtedy też robili problemy.
Wysłałem Ci pm.
Ostatnio edytowane przez piterdm ; 22-05-2009 o 17:57
Nikon
Ten watek takze poruszalem w rozmowie z mila pania z serwisu. Nie mozna kupic czesci. Mozna przyjsc z aparatem.
Najtansza opcja jest chyba wykupienie uslugi bez jej wykonania. Moze wysla wtedy gume?
oczywiscie to zart. Smutny ale zart.
Nieaautoryzowane serwisy nie dysponuja takimi czesciami. Interesuje mnie skad biora czesci zamienne? Przeciez chyba serwis w warszawie nie moze byc monopolista? Oswieccie mnie prosze
michal
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
eh, Stany, Stany
http://www.uscamera.com/1k683-149.htm
F80,D90, 11-300
Skontaktuj się z nami