Szukaj
Na tle tych zdjęć tylko 1 ciekawie wypadła
D7000
N 35 1.8 DX l T 12-24 4 l T
dzięki, bo już zacząłem podejrzewać, że moje fotki są przezroczyste.Zamieszczone przez Crevius
![]()
FED-2 + Industar 26M f2.8/50mm, FED-5 + Industar 61 L/D f2.8/52mm, Zenit TTL + Helios-44m f2/50mm. Nikon jakiś też się znajdzie.
1. Chyba "naj" z całego zestawu
2. pogdybam - czy to lampą dopalane? jeśli tak to po co? a ten ktoś na brzegu to chyba musi jakiś tutejszy, no i wogóle przydał by się polar
3. nie wiem
4 ....
Ja prosty chłop jestem więc nie bierz do bani zbyt poważnie tego co piszę![]()
"PRASŁOWIAŃSKA GRUSZA, KRYJE W SWYCH KONARACH PLEBEJSKIEGO UCIEKINIERA"
Nie bede orginalny i powiem że 1 mi się najbardziej podoba.
Na 2 dopalane lampą czy tak światło zagrało
Tak poza tym ładnie to tak samemu na plenerki w okolicach 3city chodzić zamiast zwołać kolegów z forum
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Pozwolę sobie lekko się nie zgodzić. Mnie najbardziej odpowiada trójka - ta śruba na tle morza. Uważam, że bardzo fajny detal wyszedł. Gdyby do tego dodać całą łódź z dwóch, trzech ujęć, wyszłaby ładna historia.
A huśtawka, horyzont, morze i dziewczyna - to jakieś takie banalne trochę.
A mewa fajnie wyszła, bo tło takie jednolite. Patrzy sobie tęsknie w siną dal. Fajne.
podpalane lampą coby kamyki bardziej wyszły. polar zgoda.Zamieszczone przez orion_64
dzięki wam wszystkim za jak zwykle cenne uwagi!![]()
FED-2 + Industar 26M f2.8/50mm, FED-5 + Industar 61 L/D f2.8/52mm, Zenit TTL + Helios-44m f2/50mm. Nikon jakiś też się znajdzie.
1. podoba mi sie , ciekawy jestem jakby wyszla jakbys sie odsunal do tylu i z pozioma orientacja aparatu
2. podpalane kamyki nie sa fajne
3. nie wiem
4. moim zdaniem za bardzo w rogu
bombel, takich śrub to wszyscy z Trójmiasta mają na pęczki porobione.
Dla mnie jedynka najlepsza. Dwójka spalona lampą. Czwórka klasyk, poprawna.
No tak, nie wziąłem pod uwagę geografii - dla mnie miało to pewien leciutki posmaczek egzotyki. Ja ostatnio śrubę widziałem, jak kupiłem sobie wiertło.Zamieszczone przez odie
![]()
Skontaktuj się z nami