Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Ślubnie - Kasia i Seba

.. miłośnicy kotów
    Wciąż jeszcze w obróbce, ale pomyślałem sobie, że parę cennych uwag nie zaszkodzi Załaduję tutaj też ślub i wesele, jak obrobię...

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
    Pozdrawiam,
    Kuba.
    JN

Domyślnie

jak dla mnie- 2 i 4 (sposob przedstawienia) nie pasuje do calosci, do strony repo
    pozdr
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Rewelacja.
    Bardzo miękki reportażyk.

To teraz poproszę ns część kościół i sala.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Dla mnie git :P

tez czekam na kosciol i sale

Domyślnie

Tym razem stawiam na serię w BW ... najbardziej z przedstawionych kadrów podobają mi się zdjęcia 3, 6, 7 i 9.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

No to wrzucam liźnięty już przeze mnie ślub:
    1. 2. 3. 4. 5. 6.
    I w ogóle 1/2 materiału na www.twoj-slub.pl/kasiaiseba/ zapraszam do komentarzy i uwag...
    JN

Domyślnie

Obejrzałem sobie zdjęcia tak tu jak i na stronce i bardzo ładnie się to prezentuje.
    Ze zdjęć zaprezentowanych na stronie, w 2-3 kolorowych, podciągnąłbym nieco kontrast.
    Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, dlaczego cz.b. materiał tak mocno szumi w stosunku do kolorowego?
    Nie żeby mi szum przeszkadzał, ale czy przez taki zabieg całość nie sprawia wrażenie, że jest nieco niespójna?
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Bo mi akcja BW jedzie hajpasem i dodatkowo dodaje szum, teraz juz ja odpowiednio zmodyfikowalem i tego szumu jest znacznie mniej.. ale wciaz sie pojawia. Popracuje nad tym - dzieki za uwage
    JN

Domyślnie

Dla mnie 1 2a 5b 6b, lubie te odważniejsze

mi sie szum w bw zaczyna podobac, dodaje smaczka

Domyślnie

Nie jesteście zbyt wylewni w komentarzach
    JN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów