Szukaj
jak dla mnie- 2 i 4 (sposob przedstawienia) nie pasuje do calosci, do strony repo
pozdr
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Rewelacja.
Bardzo miękki reportażyk.
To teraz poproszę ns część kościół i sala.
![]()
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Dla mnie git :P
tez czekam na kosciol i sale
Tym razem stawiam na serię w BW ... najbardziej z przedstawionych kadrów podobają mi się zdjęcia 3, 6, 7 i 9.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Obejrzałem sobie zdjęcia tak tu jak i na stronce i bardzo ładnie się to prezentuje.
Ze zdjęć zaprezentowanych na stronie, w 2-3 kolorowych, podciągnąłbym nieco kontrast.
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, dlaczego cz.b. materiał tak mocno szumi w stosunku do kolorowego?
Nie żeby mi szum przeszkadzał, ale czy przez taki zabieg całość nie sprawia wrażenie, że jest nieco niespójna?![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Bo mi akcja BW jedzie hajpasem i dodatkowo dodaje szum, teraz juz ja odpowiednio zmodyfikowalem i tego szumu jest znacznie mniej.. ale wciaz sie pojawia. Popracuje nad tym - dzieki za uwage![]()
JN
Dla mnie 1 2a 5b 6b, lubie te odważniejsze
mi sie szum w bw zaczyna podobac, dodaje smaczka
Nie jesteście zbyt wylewni w komentarzach![]()
JN
Skontaktuj się z nami