Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Domyślnie

Marcin T nie ma nic przeciwko, a wkręcz przeciwnie tu jest NEF do pobrania TUTAJ (8,7MB) będę wdzięczny jak
    ktoś ma czas i ochotę i zrobi obróbkę pokazową jak powinno to wyglądać i opisze to po krótce...
    hmm może za dużo wymagam ale dla początkujących będzie to doskonała lekcja. Z góry dziękuje.
    Acha nie robiłem kilka naświetleń na tym zdjęciu ze statywu i z pilota bo za duży ruch był w kadrze ?

Odnośnie NEF wyrażam zgodę na wszelkie przetwarzanie i wykorzystanie z wyjątkiem
    zastosowań komercyjnych...

Domyślnie

Jak burzowo to burzowo. Robiłem z jpg.

.

Domyślnie

No niezle Szuwar a zdradzisz technikę ? Składałeś z dwóch osobnych zdjęć jako warstwa, maska ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dawidlawecki Zobacz posta
    No niezle Szuwar a zdradzisz technikę ? Składałeś z dwóch osobnych zdjęć jako warstwa, maska ?
    Nie kolego, ja taki dobry nie jestem w te sprawy

Proste czynności jak (oczywiście miejscowo) : kontrast, przyciemnienie nieba, rozjasnienie dołu.

I robiłem na jpg.

Z NEF-a uważam mozna zrobic z tego świetne zdjęcie. Łany zboża są tu kapitalne, a niebo chętne do burzy.

Domyślnie

dzięki szuwar Twoja pomoc zobowiązuje na dniach zrobię z tego RAWA ładne zdjęcie i tu wstawię

Domyślnie

Pozwoliłem sobie "zaawansować" burzę bardziej niż Szuwar.....

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Pozwoliłem sobie "zaawansować" burzę bardziej niż Szuwar.....
    No .... przy tym wyginięcie dinozaurów to masełko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    No .... przy tym wyginięcie dinozaurów to masełko
    U mnie ,takie klimaty, to normalna pogoda....to przygrywka do kapuśniaczku,zaledwie...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

borregaard no jest sympatycznie patrząc na Twoje praca wcześniejsze to powiem że w Twoim klimacie
    Napiszesz jaką techniką to zrobiłeś, z RAW, czy JPG i czy składałeś dwa zdjęcia jeśli to jak ?

Domyślnie

a to moja propozycja(uwagi mile widziane)...
    N14-24/2.8 N70-200/2.8 N85/1.4 N50/1.8 Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów