Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie Tinagowo - studyjnie :)

Pierwsze moje portreciki w studiu i pierwsza praca z lampami. Za wszystko dziękuję oczywiście dla kochanej mojej Tinagi :* Zdjęcia robione oczywiście moim poczciwym d 40 i N 24-70/2.8 (ale już nie moim - a szkoda). Dużo gorzej obrabia się zdjęcia ze sztucznym oświetleniem (bynajmniej ja nie przyzwyczajona).

makijaż robiłam sama

1.

2.

3.

Domyślnie

jak dla mnie bardzo OK

Domyślnie

Z największą przyjemnością oglądam Twoje prace.
    Jak zwykle trzymasz wysoki poziom.
    patrzę, podglądam obserwuję ...

D600 D90 | S15/2.8 | N28/1.8 | S50/1.4 | N85/1.8 | SB-900

Domyślnie

...ojjj to jaaa ...dziękuje mój kochany Kofficzku...zdjęcia 1 i 3 będą wisiały na ścianie w bardzo widocznym miejscu ...

Domyślnie

Bardzo, ale to bardzo dobre zdjęcia.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Bardzo, bardzo dziękuję staram się jak mogę i cieszę się że się podobają efekty

Domyślnie

Kolejny raz się okazuje że 'puszka' jest jednym z najmniej ważnych elementów w fotografii... Zdjęcia 1 i 3 dla mnie bomba.

No i nie znam się na tym ale podoba mi się makijaż. Fiolet (czy może jest jakieś lepsze określenie dla tego odcienia?) ładnie zgrał się z tonacją skóry i szarym tłem.

Światło z dwóch octoboxów od lewej i prawej?
    flickr | momenty.net
    Wyobraźnia i parę szkiełek.

Domyślnie

Jak zwykle super. Chciałbym mieć takie pierwsze razy Myślę, że nie tylko ja. Kolejny raz dzięki za pokazanie, że to nie aparat robi zdjęcia. Pewnie jakbyś robiła zdjęcia komórką też wszyscy byliby zachwyceni

Domyślnie

świetna robota! gratulacje...!
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Uwielbiam Cie koffee za Twoje zdjecia, i za to że udowadniasz wszystkim co nasza puszeczka potrafi!!! Jestes dla mnie wzorem ktory mnie ciagle inspiruje. Chciałbym robic takie portrety jak Twoje. Ale wiele nauki przede mna, nie poddaje sie.

Secik jest super!!! Zazdroszcze wizyty w studio. Pzdr.
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów