Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Toruń inaczej

Domyślnie Toruń inaczej

czyli moimi oczami. Jak zwykle proszę o konstruktywne uwagi

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11
    D300s, F4s + N 80-200/f 2.8 D ED, N 35-70/f 2.8 D, N 50/f 1.8 D, T17-50/f 2.8, SB900

Domyślnie

Podoba mi się takie "inne" spojrzenie na miasto. Powiedz mi proszę gdzie wykonałaś zdjęcie nr 8 ?

pozdrawiam
    mirek
    Nikon D300

Domyślnie

wszystko super tylko, ze nic nie wskazuje na to, ze to jest Torun. numer 8 to nie jest Torun zdaje sie. (?) takie zdjecia mozna zrobic w kazdym miescie dlatego jestem na nie.
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

Zdjęcie numer 8 i 9 to stary młyn znajdujący się w skansenie przy starym mieście, niedaleko starego rynku. Osobiście nigdy nie spotkałam się ze skansenem w samym środku miasta, więc wydało mi się to znamienne dla Torunia. Sama pochodze spod Rzeszowa. Nie chciałam pokazać Torunia jako Toruń i jego atrybuty. To moje osobiste impresje i wyczulenie na szczegóły..
    D300s, F4s + N 80-200/f 2.8 D ED, N 35-70/f 2.8 D, N 50/f 1.8 D, T17-50/f 2.8, SB900

Domyślnie

Hyper- a co pierników brakuje, zeby było widać ze torun?

Uwazam, ze absolutnie nie musi byc dosłownie pokjazane, ze to Toruń. Takie spojrzenie mi sie podoba - pokazuje rózne detale, ktore jednak trzymają podobny klimat - i takiej ideologii mowie zdecydowane TAK.
    Puszki i słoiki...

Uprawnienia umieszczania postów