Szukaj
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
Prze ten przechył i kolor czerwony na jedynce mam skojarzenie z okrętem podwodnympodoba się
To jest dom czy lokal ? bo zgłupiałem
Pozdrawiam Tomasz
No jak? chałupa rzecz jasna! Piwnica dokłądniej, która została zaadoptowana pod kameralne imprezki. Lubię czasem poszaleć z przyjaciółmi![]()
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
No to powiem Ci że zrobiłeś kawał dobrej roboty !!! fajny klimacik pomieszczeń, niejeden lokal może się zaczerwienić ze wstydu !!! Gratuluję![]()
Pozdrawiam Tomasz
Człowieniu, po co ściemę ludziom walisz. W knajpie mieszkasz? Przecież to od razu widać, że to lokal, a nie żadna piwnica.
Co do zdjęć samych to bez komentarza...
A czy w regulaminie Forum jest zapis, że "walenie ściemy" jest nielegalne? A czy w kanajpie nie można mieszkać?
Uwierz mi, to jest piwnicaWiem, że niektórzy w piwnicy mają szczury, ale są tacy, którzy potrafią się ich pozbyć, zainwestować "kilka" złotych i stworzyć całkiem przyjemne wnętrze.
Po jasną cholerę zabierasz głos, jak piszesz:
Umieściłem zdjęcia, żeby otrzymać komentarz, a nie tekst "no comment". Chyba, że są tak tragiczne, że brak Ci słów, ale może to najpierw uzasadnij.
Parę uwag konstruktywnych:
a/ strasznie puste te wnetrza...brakuje mi elementu zachęcającego (czyt. baru) wypełnionego zachęcaczami...
b/ o ile to pierwsze z powodu zapomnienia, to...masz jakies wolne miejsca do spania
2-ka mi sie podoba i 3-ka tez. 1-ka krzywa w sposob nieuzasadniony
I'm not always right, but I'm never wrong...
Świetne wnętrze - tylko to lustro z 2. odstaje formą i klasą.
Zdjęcia podobają mi się - i za kolegami 2 i 3 bardziej, 1 mniej.
Dlaczego? Tak w 2 i w 3 kadr wydaje się być uporządkowany. 1 wygląda na lekko przypadkową kompozycję.
Świetne kolory tak poza tym.
Skontaktuj się z nami