Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Domyślnie Wnętrze [na czerwono]

No, skończyłem w domu remont, więc mogę pokazać kilka zdjęć.

1.

2.

3.
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Prze ten przechył i kolor czerwony na jedynce mam skojarzenie z okrętem podwodnym podoba się To jest dom czy lokal ? bo zgłupiałem
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

No jak? chałupa rzecz jasna! Piwnica dokłądniej, która została zaadoptowana pod kameralne imprezki. Lubię czasem poszaleć z przyjaciółmi
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

No to powiem Ci że zrobiłeś kawał dobrej roboty !!! fajny klimacik pomieszczeń, niejeden lokal może się zaczerwienić ze wstydu !!! Gratuluję
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Człowieniu, po co ściemę ludziom walisz. W knajpie mieszkasz? Przecież to od razu widać, że to lokal, a nie żadna piwnica.
    Co do zdjęć samych to bez komentarza...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikonay Zobacz posta
    Człowieniu, po co ściemę ludziom walisz. W knajpie mieszkasz? Przecież to od razu widać, że to lokal, a nie żadna piwnica.
    A czy w regulaminie Forum jest zapis, że "walenie ściemy" jest nielegalne? A czy w kanajpie nie można mieszkać?
    Uwierz mi, to jest piwnica Wiem, że niektórzy w piwnicy mają szczury, ale są tacy, którzy potrafią się ich pozbyć, zainwestować "kilka" złotych i stworzyć całkiem przyjemne wnętrze.

Po jasną cholerę zabierasz głos, jak piszesz:
    Umieściłem zdjęcia, żeby otrzymać komentarz, a nie tekst "no comment". Chyba, że są tak tragiczne, że brak Ci słów, ale może to najpierw uzasadnij.

Domyślnie

Parę uwag konstruktywnych:
    a/ strasznie puste te wnetrza...brakuje mi elementu zachęcającego (czyt. baru) wypełnionego zachęcaczami...
    b/ o ile to pierwsze z powodu zapomnienia, to...masz jakies wolne miejsca do spania

2-ka mi sie podoba i 3-ka tez. 1-ka krzywa w sposob nieuzasadniony
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Parę uwag konstruktywnych:
    a/ strasznie puste te wnetrza...brakuje mi elementu zachęcającego (czyt. baru) wypełnionego zachęcaczami...
    b/ o ile to pierwsze z powodu zapomnienia, to...masz jakies wolne miejsca do spania

2-ka mi sie podoba i 3-ka tez. 1-ka krzywa w sposob nieuzasadniony
    No w sumie 1ka powinna być na końcu, po tych "zachęczaczach" przekos naturalny sie łapie

Zdjęcia z barkiem też mam Ale nie tak szybko... rozłożę to na kilka razy

Domyślnie

Świetne wnętrze - tylko to lustro z 2. odstaje formą i klasą.
    Zdjęcia podobają mi się - i za kolegami 2 i 3 bardziej, 1 mniej.
    Dlaczego? Tak w 2 i w 3 kadr wydaje się być uporządkowany. 1 wygląda na lekko przypadkową kompozycję.
    Świetne kolory tak poza tym.

Domyślnie

hehe, no comment, to bym to bym powiedział po Twoim komentarzu

Skibek, widać niektórzy nie znają się na żartach Co to za nowy lokal?

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów