Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Wiadomość

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Jasne ... widzę to piszę.

Przygladam się bo uczę się, uczę - a jest od kogo

Pozdrawiam

PS : Zresztą po Twoim zdjęciu z Karkonoszy mało mi się zdjęć podoba
    Dziękuję i to szczerze.

Eee, to zdjęcie z Karkonoszy to trochę taki zwyklaczek, serio to piszę bez fałszywej skromności. Dużo bardziej wolę swoje inne produkcje.

Cieszę się Januszu, że to zdjęcie Ci się tak podoba.

A uwagi kolegi nie traktuję w żaden sposób negatywnie. Mam pewne plany względem fotografii i dlatego jeśli ktoś się czegoś dopatrzy to będę mu tylko wdzięczny, nawet jeśli nie będzie to trafione.

Jeszcze raz Panowie dziękuję.

Domyślnie

Klasa, jak zwykle! ?Tak wyszukanego kadru, dawno nie widzialem. Kulten, zdradz rąbek tajemnicy, dotyczących Twoich planów względem fotografii.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    sorry Szuwarku - ale dla mnie to nie wada, przy takim rozmyciu trzeba naprawde szukać zeby coś znależć ale chyba nie o to chodzi, zdjęcie swietne i nie wazne czy jest to bardziej matrwa natura czy też moze krajobraz - pomysł na zdjecie, kadr, kolorystyka, uwazam ze jest swietnie tutaj dobrana - to wszystko czyni tę pracę wyjatkową
    Janku - ja nie szukam na siłę. Źle mnie odebrałeś. Prace Kultena są praktycznie doskonałe pod względem kadru, obróbki i kolorystki.
    Znalezienie u niego jakiegokolwiek błędu technicznego graniczy z cudem .
    Natomiast jeżeli cos widzę - to wskazuję, bo w ten sposób (jeżeli faktycznie by coś było) uczę się. Mam po prostu świadomość, ze z obróbką jest u mnie kiepsko.
    I nie neguję przecież w swojej pierwszej ocenie, ze jest to świetna praca. Reszta to po prostu mój gust

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    A uwagi kolegi nie traktuję w żaden sposób negatywnie.
    I całe twoje szczęście , bo przecież nie temu mają służyć moje wypowiedzi.

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Klasa, jak zwykle! ?Tak wyszukanego kadru, dawno nie widzialem. Kulten, zdradz rąbek tajemnicy, dotyczących Twoich planów względem fotografii.
    Dziękuję i to bardzo.
    Co do planów to nie chcę nic jeszcze zdradzać bo zbyt mały staż mam w zanadrzu, zbyt mało zdjęć i w ogóle to być może są to tylko moje marzenia. Zobaczymy.

A co do słów kolegi Szuwarka to w pełni się zgadzam a propos oceny zdjęć w kontekście nauki. Ludzie często nie zdają sobie sprawy ile tkwi w tym mocy i płynących zeń możliwości. Ci, którzy zapatrują się tylko w swoje prace nie komentując prac innych uczą się wolniej. Potwierdzone z autopsji .

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów