Close

Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 91011
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 129

Wątek: S6 Pro

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez The Fly Zobacz posta
    a wejdź sobie do jakiegś sklepu który ofertuje tego IBM Lenovo i zobacz jak się faktycznie nazywa - Lenovo. Członu ibm nie ma w nowych modelach. Lenovo wykupiło prawa do marki i serwisów IBM na5 lat. Okres ten się właśnie skończył (choć serwisy dalej wykupili). Dlatego nie ma już notebooków z IBM. Potocznie się na nie mówi IBM (tak samo było z płytami BASF, które potem przemianowały się na EMTEC)
    d4x + d800 + 24-70 2.0 + 70-200 2.0 + 85 1.2 + smok i 3 krasnoludki....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czarnobialy Zobacz posta
    a widziałeś gdzieś notebooka IBM? bood ponad5 lat nie maich. To przykład, że nawet wielkie firmy ucinają jakieś gałęzie produkcji gdzie były świetne, były chwalone, ale te gałęzie przynosiły za małe zyski.
    Pion IBM produkujący notebook'i został wykupiony przez Lenovo. To on jest następcą IBM. Wcześniej Ci sami ludzie pracowali pod logo IBM, teraz się wydzielili, więc nie jest to takie totalne zniknięcie, co mogło by niestety dotyczyć Fuji.

A żeby nie było OT, myślę, że na razie Fuji chce przeczekać załamanie, a w 2010 puszczą S6. Przynajmniej taką mam nadzieję.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

To dopiero w 2012 osiągnie cenę na którą będzie szło spojrzeć. Akurat na mistrzostwa!

Domyślnie

to żeby było tak jak z IBM i Lenovo to dla mnie Fuji może nawet Samyang wykupić jak Ci sami inżynierowie zaprojektują nową matrycę
    D200, T12-24/4, N35,50,85/1.8, N60/2.8D, SY85/1.4, S70-210/2.8, TC16A, SB-800
    Soligor 28/2.8, MIR 35/2, Helios 50/2, Jupiter 135/3.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mibartek Zobacz posta
    to żeby było tak jak z IBM i Lenovo to dla mnie Fuji może nawet Samyang wykupić jak Ci sami inżynierowie zaprojektują nową matrycę
    Zasmuce cię, ale w przypadku lenovo ibm kto - to są 2 rózne fabryki. Być może (nawet wysoce możliwe) ze sporo ludzi przeszło z jednej do 2 firmy, ale nie było to przejęcie działu. O kończeniu produkcji notebooków przez im było głośno na kilka lat przed przejeciem przez lenovo - oni na tym tracili. ich rynkiem są superkomputery i serwery.
    d4x + d800 + 24-70 2.0 + 70-200 2.0 + 85 1.2 + smok i 3 krasnoludki....

Domyślnie

optyczne.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emsolo Zobacz posta
    optyczne.pl
    co Ty człowieku cytujesz za bzdurny adres internetowy?
    Jeśli chcesz fachowej i pewnej informacji to nie szukaj na jakiś w chałupie robionym serwisie...
    Pozwól że podam swoje najlepsze z najlepszych źródeł: www.fujifilmS5PR0.com

Szybkie pytanie - szybka odpowiedź

Wybierz najlepszą!
    HAHHAHAHAHAHAHAHH
    wpisz 🐒i foto ale nie taką małpę jak w zoo tylko taką jak w emajlu
    ŚREDNI FORMAT jest tylko średni MIKRO CZTERY TRZECIE jest mikro KROP to wycinek całości PEŁNA KLATKA jest najlepsza bo jest pełna

Domyślnie

odpisałem skąd to wziąłem, cytatu zapomniałem dodać

Domyślnie

Przyszła mi do głowy myśl żeby puścić na DPR info "od inżyniera" na temat rychłego pojawienia się S6 i obserwować jak cały internet przeżywa ekscytację
    Nikon Z6 II, 14-30/4S, 24-120/4S, 50/1.8S, 85/1.8S, 50/2.8MC, 40/2, Tamron 70-180/2.8 G2
    Fuji S5 Pro, 35/2D, 50/1.4D

Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 91011

Uprawnienia umieszczania postów