Co do kupowania sprzętu teraz czy później... Ja pośpieszyłem się z kupnem D90, bo w maju miał zdrożeć o 10%. Bullshit... ceny takie sameWięc jak możesz i chcesz kupić teraz, to kupuj i ciesz się robieniem zdjęć.
Szukaj
Co do kupowania sprzętu teraz czy później... Ja pośpieszyłem się z kupnem D90, bo w maju miał zdrożeć o 10%. Bullshit... ceny takie sameWięc jak możesz i chcesz kupić teraz, to kupuj i ciesz się robieniem zdjęć.
co do lipca to po prostu bym jeszcze troche dozbierala :P
Cieakwa teoria d300 odpada bo ma słabe iso 100 jak dla mnie za dużo pocztyałeś i jak na pierwszą lustrznake to d80 - d90 , z systemu canona 350D bądz 400d. Jak masz robić fotki w mieście to w grę wchodzi słabe światło niestety D200 jak dlamnie za bardzo szumi. Za tą kase to D90 i stałka 50mm /1,8 styknie
Polecam Nikona D90 z MB-D80 za ok. 4000zł
NIKON SYSTEM
nie kumam z tym słabym światłem ale pomijając to wg mnie d200 nadaje się do tego typu zdjęć jakie chce robić autorka postu bardzo dobrze. Portretów itp nie robisz na iso ileś tam tysięcy a foty z d200 przy iso 100 wychodzą bardzo fajne, do tego jakąś stałkę np 85mm i robi się bardzo fajny zestawik
a moge sie zupełnie wyłamać ? PENTAX K200 ( lun K20 ) i stałeczka 50 widziałem foty wymiatają![]()
kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p
Skontaktuj się z nami