Czy ktoś z Forum się wybiera na tą imprezę z aparatem?
Jak tak to do zobaczenia (będe w sektorze 14, klatka K/L). Wyglądam podobnie jak na avatartku (tylko dłuższe wąsiska teraz mam).
Szukaj
Czy ktoś z Forum się wybiera na tą imprezę z aparatem?
Jak tak to do zobaczenia (będe w sektorze 14, klatka K/L). Wyglądam podobnie jak na avatartku (tylko dłuższe wąsiska teraz mam).
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
Wszystko co mam w stopce (oprócz Heliosa i lampy makro). Mam akredytację foto, więc nawet z teleskopa Vaclava Havla bym wszedł
Jak coś to mogę trochę szkła wnieść w plecaku, bo dziennikarzy nie trzepią
Nawet możemy napój o pojemności większej nić pół litra wnieść![]()
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
Skibek połówka wyystarczyyyyyy trzeba jeszcze jakieś zdjęcia przywiezć
Ojj bedzie się działo
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
i już po ..... 1200 fotek cyknięte , a teraz spać
Też byłem, zobaczyłem i zawiodłem siem... Nawet połowa show nie była taka jak w reklamówkach/USA, a w porównaniu z RedBull X fighters, to jak by resorakami jeździli :P
Fajnie warczały te auta, ale za mała płyta do jeżdżenia była i wrażanie miałem jakoby się jakoś 'ograniczali' w tym co robili.
I tak IMO większe wrażenie na ludziach zrobił 20 min pokaz FMX w przerwie
Apartu nie brałem, nas trzepali, kolesi przed nami nie.
Podział aparatów byl na zasadzie duży/mały z tego co przyczaiłem w kolejce.
Zobaczyć można było![]()
Ostatnio edytowane przez Paweł Kania ; 01-06-2009 o 13:32
A ja myślałem, że jak jedna hosstesa mówiła do drugiej (i jednocześnie pokazywała na mnie palcem), że "ten to ma dużego" to myślałem, że chodzi o co innego...
Kurcze, czyli to było faux-pas, że podszedłem do niej i powiedziałem "No, body mam uszczelnione", a potem się zorientowałem, że body to nie jes płaszczyk... A... Obuchowicz też był tak swoją drogą...
Skontaktuj się z nami