Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Gosia plenerowo

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Gosia plenerowo

Namówiłem żonę na plener i oto rezultaty Ciekaw jestem Waszych opinii...

1.

2.

3.

Domyślnie

Jedynka, za tonację, spokój, końcówki traw i umiejętne wykorzystanie kadru od żaby strony. Za nastrój jednym słowem. Pozostałe zdjęcia nie mają już jakoś tego klimatu. Postawiłbym na romantyzm z tą modelką - zamyślenie, spokój, bez grymasów, uśmieszków itp. a będą jeszcze lepsze wyniki.

Domyślnie

1 i 2. Delikatnie, umiejętnie, inteligentnie. Podoba mi się. Trójka powinna pójśc jako "bonus". Brawo.
    20/1.8 | 105/2.8 | ...

Domyślnie

Jedynka ma nutkę spokoju, która mnie urzekła dość bardzo. Podoba mi się. Lubię też te koncówki traw. Są bardzo subtelne i ładnie się komponują w całości. Do tego taka tajemniczość przenika to zdjęcie. Jest moim zdaniem najlepsze spośród wszystkich.
    Dwójka jak dla mnie jest w porządku, jednak nie ma w niej tego czegoś, co by mnie ujęło.
    Trójka bardziej energiczna, ładna i sympatyczne zdjęcie, ale czegoś mi brak...może ciut prawej strony? Jakos mi to w kadrze nie leży na dobrze. Co nie zmienia faktu, że i tak się bardzo podoba!

Domyślnie

Dzięki za komentarze

Cytat Zamieszczone przez koziołek_matołek Zobacz posta
    Trójka bardziej energiczna, ładna i sympatyczne zdjęcie, ale czegoś mi brak...może ciut prawej strony? Jakos mi to w kadrze nie leży na dobrze.
    Co do kadru trójki to miałem z tym spory problem. Oryginalnie było szerzej ale jakoś mi nie leżało więc przekadrowałem i może rzeczywiście niezbyt szczęśliwie to wyszło. Poprawię się następnym razem

Domyślnie

no i jest o.k. co do trójki to przyczepię się jedynie jak poprzednicy, że nie napisałeś koło 3 "bonus"

Uprawnienia umieszczania postów