Szukaj
Jedynka, za tonację, spokój, końcówki traw i umiejętne wykorzystanie kadru od żaby strony. Za nastrój jednym słowem. Pozostałe zdjęcia nie mają już jakoś tego klimatu. Postawiłbym na romantyzm z tą modelką - zamyślenie, spokój, bez grymasów, uśmieszków itp. a będą jeszcze lepsze wyniki.
1 i 2. Delikatnie, umiejętnie, inteligentnie. Podoba mi się. Trójka powinna pójśc jako "bonus". Brawo.
20/1.8 | 105/2.8 | ...
Jedynka ma nutkę spokoju, która mnie urzekła dość bardzo. Podoba mi się. Lubię też te koncówki traw. Są bardzo subtelne i ładnie się komponują w całości. Do tego taka tajemniczość przenika to zdjęcie. Jest moim zdaniem najlepsze spośród wszystkich.
Dwójka jak dla mnie jest w porządku, jednak nie ma w niej tego czegoś, co by mnie ujęło.
Trójka bardziej energiczna, ładna i sympatyczne zdjęcie, ale czegoś mi brak...może ciut prawej strony? Jakos mi to w kadrze nie leży na dobrze. Co nie zmienia faktu, że i tak się bardzo podoba!![]()
no i jest o.k. co do trójki to przyczepię się jedynie jak poprzednicy, że nie napisałeś koło 3 "bonus"![]()
Skontaktuj się z nami