Tak też jest. Mnie się podoba. Gdyby tak nie było nie wystawiłbym jej jak już wcześniej pisałem.
Nie mylisz się. Też oczekuję uwag i opinii, ale przecież to, że niektórym nie podoba się tło jak tutaj nie zmusi mnie, żeby już nigdy takiego nie stosować skoro mnie się takie podoba i nie widzę "rażących mankamentów". Nie zmuszam też nikogo żeby się podobało, że takie jest najlepsze i koniec. Nic z tych rzeczy. Jeżeli ten PGR odciąga czyjś wzrok od wiewióry to jest to wada. Nie neguję tego. Mojego wzroku nie odciąga, dlatego zupełnie mi nie przeszkadza.Wstawiając tutaj zdjęcie oczekujemy (takie ja mam przekonanie) uwag i opinii innych grupowiczów(ja staram się wyciągać wnioski na przyszłość).Al może się mylę?
Nie widzisz "rażących mankamentów" ?
To tylko proste zdjęcie wiewiórki i do "dobrego" to mu duuużo brakuje, ale jak już pisałem - mnie się podoba.Sekta czy uważasz ze zdjęcie jako całość jest dobre?
Przecież nie wystawiamy tu zdjęć które nam się nie podobają, czyż nie? Gdybym widział coś co mi przeszkadza wylądowałaby w koszu.To że Ty niewidzisz "nic przeszkadzącego w tym tlej" to po nco wstawiasz tę fotę pod dyskusję?
P.S. Dzięki tomek61 za dyskusję - pierwszą chyba ze wszystkich moich wątków - trochę dałeś mi do myślenia.![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami