Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Kilka grzybków

Domyślnie

Po prostu nie odnosiło się to bezpośrednio do Ciebie ...przykro mi że odniosłaś takie wrażenie ......też się uczę i dlatego wolę szczerą ocenę ,naprawdę proszę przeanalizuj komentarze do swojego postu i sama oceń czy są rzeczowe i szczere.......ja odniosłem wrażenie że nie .
    Nikon D80
    Nikkor AF SDX 18-55 ED Nikkor 70-300 VR Sigma 18-125 Plecak Lowepro
    ... oraz dużo wolnego czasu http://darz.bor.prv.pl/ GG 4555436

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magnum43
    Po prostu nie odnosiło się to bezpośrednio do Ciebie ...przykro mi że odniosłaś takie wrażenie
    nie ma już tematu ,zle się zrozumielismy...

Cytat Zamieszczone przez Magnum43
    ......też się uczę i dlatego wolę szczerą ocenę ,
    naprawdę proszę przeanalizuj komentarze do swojego postu i sama oceń czy są rzeczowe i szczere.......ja odniosłem wrażenie że nie .
    Jak najbardziej jestem ZA i owszem czasem odnosze takie wrażenie
    Po to zamieszczam tu zdjęcia żeby dostać jakąś poradę na przyszłość
    Dlatego też napisałam że z chęcią przyjme krytyke i porady

ja też wolę szczerą ocenę i serdecznie zapraszam Cię do komentowania moich zdjęc

Domyślnie

Magnum43, a chciales dobrze....

Madziulek, kiepskie kadry, za mala głębia ostrości (nie ma to nic wspólnego ze zmniejszeniem obrazka), a 3 definitywnie za ciemna

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

a ja się będę upierał, że 3 ma coś wsobie...więcej...podkręciłem kontrast, wyciągnąłem cienie...i wcale nie było lepiej, choć dużo jaśniej...imho, ta pomroczność jest ciekawa...być może dało by się inaczej skadrować, ale z tego co jest, uważam, że jest dobrze...
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez teh_14m3
    Magnum43, a chciales dobrze....

Madziulek, kiepskie kadry, za mala głębia ostrości (nie ma to nic wspólnego ze zmniejszeniem obrazka), a 3 definitywnie za ciemna
    Cytat Zamieszczone przez ALF
    a ja się będę upierał, że 3 ma coś wsobie...więcej...podkręciłem kontrast, wyciągnąłem cienie...i wcale nie było lepiej, choć dużo jaśniej...imho, ta pomroczność jest ciekawa...być może dało by się inaczej skadrować, ale z tego co jest, uważam, że jest dobrze...
    Ja lubie tą "pomroczność" jak to nazwał ALF na 3 ...

Kadry kiepskie to jakie powinny wedlug Was...bardziej na prawo na lewo ,centralnie może .... ??

Co do ostrosci nie będe sie upierac,ale na moim kompie jest o wiele lepiej,moge wyslac na maila do oceny GO

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów