Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

A co tam ...chrzanić......ślicznie jest.!
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Ładnie i kadr i kolorki dobre
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Fajne, ale ja śniegu o tej porze oglądać nie lubie...

kulten
    Gość

Domyślnie

Gdyby wywalić te zielenie z obu stron i lekko przygasić śnieg to dla mnie zdjęcie będzie 10 na 10. Czyli wystarczy ubrać w kwadrat obcinając te sztuczne zielone krzaczory i będzie bajka zarówno w kadrze z tym układem śniego/lodu wraz z świetną fakturą wody i eleganckim bardzo tłem.

Domyślnie

Nie zgadzam się. Zieleń sprawa gustu, sprawę może załatwić odsaturowanie. Ale nigdy ucięcie bo ta zieleń tak pięknie powtarza skosy gór widoczne w górnych rogach a do tego te właśnie rogi pięknie zamykają kadr. Skrytym zieleniożercom mówimy stanowcze nie

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    Nie zgadzam się. Zieleń sprawa gustu, sprawę może załatwić odsaturowanie. Ale nigdy ucięcie bo ta zieleń tak pięknie powtarza skosy gór widoczne w górnych rogach a do tego te właśnie rogi pięknie zamykają kadr. Skrytym zieleniożercom mówimy stanowcze nie
    No cóż nie w tym rzecz, że nie lubię zieleni ale w tym wypadku zupełnie nic ona nie wnosi pozytywnego a wręcz kłoci się z całością i rozprasza z koncentrowaną na świetnym środku uwagę. Ale to tylko moje zdanie .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    ...Kadrowo jest OK - choć przydałoby się troszkę powietrza u góry...
    Trudno się nie zgodzić z powyższym... Niemniej ciekawa praca...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Podobny kadr a inny dołożę ...
    NIKON

Domyślnie

Jedynka ładna, choć podobałoby mi się bardziej, jakby było szerzej (więcej zieleni) i ciut więcej nieba.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów