Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Rzepakowo majowkowo

Z majowkowych wariacji z aparatem - uchwyconaw rzepaku kolezanka, ktora zazwyczaj po drugiej stronie obiektywu. Takich, ktore sa obrobione w sposob pokazujacy piekne kolory rzepaku i blekitnego nad nim nieba - jest sporo. Ale to tutaj, to w sumie taki rodzynek i w kwestii kadru dosc waskiego i kolorystycznej swej formy. Mi taka kolorystyka odpowiada, bo jest zgola inna, choc mam swiadomosc, ze moze byc uznana ze nie do konca naturalna.
    Chcialbym jednak moze cos jeszcze uslyszec... Nie pogniewam sie na konstruktywna krytyke
    Tak na marginesie - to moj pierwszy raz..... z prezentacja na forum :P
    na dluzszym boku 800 to chyba tak jak ma byc, nie?

Komercyjna stopka - regulamin forum!
    Full Frame Nikon System

Domyślnie

Fota ogólnie ok, taki średniaczek bym rzekł (tylko bez urazy)... Gdyby oczka było widac lepiej... to już by był ponad-średniaczek może Obróbka - tu po bandzie... wyszły białe obwódki wokół kwiatków oraz szum w gradiencie nieba - nie pasują tutaj. Przeostrzone włosy też niekoniecznie, choć to już kwestia stylu i gustu.

Domyślnie

Jak dla mnie twarz zbyt jasna i rzepak lekko "plastykowy" wyszedł...

C.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

co mi sie podoba, to to, ze jak dla mnie kwiatki jakby 3D i z monitora wychodzily do mnie (do wachania?)...

Uprawnienia umieszczania postów