Ja należę do niezadowolonych użytkowników Digimate V. Jak wiecie kupiłem ten sprzęt jakiś czas temu planując daleką podróż. Wyjazd mi się odsunął o parę miesięcy, ale i tak nie udało mi się przez ten czas rozwiązać problemów z bankiem.
Był już raz w serwisie. Facet twierdził, że wysłałem mu sprawany sprzę (?). O dziwo, kiedy odesłał mi digimate ten zaczął się uruchamiać (wcześniej nie chciał), ale najważniejsza sprawa, czyli zgrywanie kart dalej nie działa. Jestem załamany. Wiem że nie mam szans na odzyskanie kasy (allegro) i nie mam rozwiązanego problemu, co zrobić ze zgrywaniem kart przez dwa miechy w Indiach.
Lista rozczarowujących zachowań tego sprzętu jest długa. Zdecydowanie nie polecam WAM, profesjonalistom i NAM amatorom tego zakupu. Dziś dołozyłbym 500 pln i kupił coś na poziomie, coś co pracuje tak jak powinno i dzięki temu można się skupić na szukaniu tematu na zdjęcia.
Najgorsze jest to, że nie mam już kasy na nowy sprzęt i będę w dżungli szukał kafejek internetowych do zgrywania zdjęć z karty. Macie może jakiś pomysł jak z tego wybrnąć?
Pozdrawiam
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami