Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Digimate v

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Digimate v

Witam.

Czytalem juz sporo na temat databanków i z tego co widze, bardzo popularne sa rożne odmiany Digimate. Wybieram sie w długą podróż (2 miechy) do Indii i potrzebuję zaopatrzyć się w takie urządzenie. Jestem jednak dosć upierdliwy i wolę na własne oczy sie przekonać, że zgrane zdjęcia są rzeczywiście na dysku. Dlatego też interesuje mnie coś z wyświetlaczem na którym mogę póżniej przeglądać foty. Co sądzicie o DIGIMATE V?

http://www.allegro.pl/item128282968_..._dyktafon.html

gafel
    Gość

Angry MAM PROBLEM z digimate V

nie wiem co jest grane ale mój digimate v poprostu nie działa jak trzeba ,próbowałem juz róznych sposobów i nic z tego i formatowałem i program instalowałem który jest na plytce i nic ,słuchawki nie chodza ciagle info...ze nie ma dysku, raz widzi pliki z muzyka raz nie , raz widzi partycje raz nie .jak szalony nie wiem co jest grane byc moze ja tego nie umie zrobic pomocy ludziska podaje GG 9516682

Domyślnie

A naładowałeś baterię do pełna? Ładowanie przez USB można o kant stołu potłuc. Trzeba go podłączyć na parę godzin pod zwykłą ładowarkę od telefonu komórkowego marki Nokia. Ja mam co prawda DM III, ale też dysk świrował. Po porządnym naładowaniu jak ręką odjął.
    D70s. Ot tak, po prostu.

Domyślnie

Semento, chyba wróciłeś już z wojaży, napisz jakiś komentarz do swojego Digimate V, czy sprawuje się dobrze, co z tą baterią i co z dyskiem.
    Zadałem sprzedającemu na allegro mnóstwo pytań, czekam na odpowiedź, ale pewnie się nie doczekam, albo dostanę odpowiedzi w stylu "tego nie wiem" albo "musisz sam wypróbować".
    Może inni posiadacze się wypowiedzą.
    Z waszych wypowiedzi wynika, że nie jest za ciekawie, ale pomijając to wszystko, żeby nie było takiej sytuacji, że wyjadę i mi nowa bateria padnie, albo dysk nie wystartuje, bo w takim razie zostaje już chyba tylko laptop, tylko trochę duży jest.
    D300s D80 N18-200VRII N18-70 N50f1,8 MB-D80 MB-D10 SB-900 SB-600 YH324+YH410

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomys Zobacz posta
    (...) w takim razie zostaje już chyba tylko laptop, tylko trochę duży jest.
    A ja mam odpowiednik digitmate V firmy vosonic. Model Vp8360i - był ze mną w Afryce i dał radę. 60GB zdjęć i filmów, bateria wytrzymuje 8-10 kart CF 1GB, ładowarka sieciowa, podgląd JPG i RAW (i z Nikona D70 i z C20d). Po prostu miodzio. A i divX się ogląda spoko (3.5" wyświetlacz LCD). Dali do niego mnóstwo kabli, pilota, stacyjkę dokującą i śrubokręcik. Firmware piszą cały czas - przez 3 miesiące zrobiłem mu 2 update'y. Niedawno Vosonic zrobił wersję z wyświetlaczem OLED - ponoć dłużej trzyma.
    EDIT: tu jeszcze link http://www.vosonic.com/index.php?PA=...=59&kind_id=12
    Ostatnio edytowane przez tml ; 06-02-2007 o 15:07
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

Widzę, że ładne cacko, odstrasza tylko cena, no ale jak się chce coś mniejszego od laptopa i pewnego (mam nadzieję), to niestety.

Domyślnie

Semento, chyba wróciłeś już z wojaży, napisz jakiś komentarz do swojego Digimate V, czy sprawuje się dobrze, co z tą baterią i co z dyskiem.
    Zadałem sprzedającemu na allegro mnóstwo pytań, czekam na odpowiedź, ale pewnie się nie doczekam, albo dostanę odpowiedzi w stylu "tego nie wiem" albo "musisz sam wypróbować".
    Może inni posiadacze się wypowiedzą.
    Z waszych wypowiedzi wynika, że nie jest za ciekawie, ale pomijając to wszystko, żeby nie było takiej sytuacji, że wyjadę i mi nowa bateria padnie, albo dysk nie wystartuje, bo w takim razie zostaje już chyba tylko laptop, tylko trochę duży jest.

Uprawnienia umieszczania postów