Close

Strona 15 z 27 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 263

Wątek: D300s

Domyślnie

Niech się wreszcie pokaże. Wtedy D300 u części forumowiczów przestaną robić zdjęcia, a ja będę śledził uważnie giełdę...

Domyślnie

a jak to wyglądało w przypadku D300, tzn. ile czasu minęło od premiery do pojawienia się w sklepach?
    Baw się świetnie absolutnie bez powodu.

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zurkow Zobacz posta
    i w grudniu dostępny w sklepach
    Nooo, w sam raz na święta

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy Zobacz posta
    A wszsytko po to by zaraz wyszedł D400 i znów problem... Tak było z D70 i D70s. Zaraz wyskoczył D50 i D80...
    Jak kupowałem moją 70'tke s to jeszcze jakoś D40 też sie chyba pojawiał. Fakt, że to już bycł schyłek 70s w sklepach.

Domyślnie

Ken ( jesli ktos wierzy w to co on tam wypisuje ) mowi ze 23go czerwca premiera - miesiac pozniej w sklepach ( zrodlo ).
    D50; F80; T 28-75 2.8; N 35 1.8; N 50 1.8; S 70-300;
    pozdrawiam marek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomaszR Zobacz posta
    Niech się wreszcie pokaże. Wtedy D300 u części forumowiczów przestaną robić zdjęcia, a ja będę śledził uważnie giełdę...
    śłedzić śledzić giełde ,bo jak cena bedzie do przełknięcia to pod młotek idzie mój juz nie bede sie rozpisywać ze w rewelacyjnym stanie...
    de czysta i szkua

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zielin Zobacz posta
    Ken ( jesli ktos wierzy w to co on tam wypisuje ) mowi ze 23go czerwca premiera - miesiac pozniej w sklepach ( zrodlo ).
    Jeśli traktować to poważnie to według Kena różnice w stosunku do D300 będą następujące:

1. Lepsza, nowsza matryca z D5000
    2. Filmiki (pewnie nadal bez AF).
    3. Karty SD zamiast CF.
    4. 7 zamiast 6 fps.

Zmiany porażające. I do tego atrakcyjna cena 1899$ czyli w Europie 1899€ co przy obecnym kursie daje ok. 8500 zł. Już widzę te masowe wyprzedaże D300

Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Już widze przesiadki na 300s jak za mniejszą kwotę jest 700 No chyba, że ktoś nie ma zamiaru przesiadać sie na FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ Zobacz posta
    Jeśli traktować to poważnie to według Kena różnice w stosunku do D300 będą następujące:

1. Lepsza, nowsza matryca z D5000
    2. Filmiki (pewnie nadal bez AF).
    3. Karty SD zamiast CF.
    4. 7 zamiast 6 fps.
    dopóki nie nastąpi oficjalna premiera, to każdy wielki autorytet będzie przedstawiał swoje wizje (w stylu "I have a dream..." ) nt. sprzętu, którego jeszcze nikt nie widział, ale za to wielu miało objawienie specyfikacji technicznej. Dla porównania, wg nikonrumors jednak ma być ten AF, z kolei SD będą obok CF (a nie zamiast), czyli ma być dual card slot (vide: http://nikonrumors.com/2009/05/28/ni...00s-specs.aspx).

Z innych ciekawostek przyrodniczych można zacytować news o nagrywaniu dźwięku:
    Audio Sound can be recorded via built-in or optional external microphone;
    wyobrażacie to sobie? obok fotografa będzie teraz biegać dźwiękowiec ze "szczurem" na tyczce

Baw się świetnie absolutnie bez powodu.

Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Spadnie bezrobocie, bo trzeba będzie takiego zatrudnić Jeszcze z tym takim włochatym mikrofonem

Strona 15 z 27 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów