Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

A ja dwójka na nie po prostu nie lubie zdjęć BW z dodanym kolorem. Ale pierwsze zdjęcie piękne, świetna stylizacja, dopracowane w PS, kadr się podoba Gratuluję.

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Oszczędny w słowach
    Miasto
    człuchów

Domyślnie

to taka niegrzeczna "Królewna śnieżka"?
    BRAWO
    D-300s, D 80, N 17-55 f/2,8, N 105 f/2, S 10-20 f/4-5,6, N 10,5 f/2,8, N 70-210 f/2,8 VR, SB 800
    pierwsze www.jacekpolak.com

Domyślnie

prędzej czarownica

Domyślnie

A mi przeszkadza zbyt duża winieta na dwójce cały czas. Albo bym ją zmniejszył, albo zastąpił całościowym zmiękczeniem kadru. Poza tym niuansem - super!

Domyślnie

Pierwsze genialne, tylko ta głębia... Można było z tymi gałęziami wyciągnąć coś fajnego (coś takiego jak tu http://www.digart.pl/zoom/3581119/Zaneta.html )
    Drugie : nie pasuje mi ta antywinieta. Malutki paluszek jakoś tak niefortunnie pozuje

Domyślnie

pierwsza genialna fota! będe musiał się bardziej pobawić jednak w LR. Modelka dostanie 5 zdjec a nie 20 nastepnym razem przez Ciebie
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Miał być piknik i jest piknik, więc odświerzam zakurzony już trochę wątek i dorzucam obrobione po miesiącach foty. Generalnie jestem mało subiektywny przy wyborze zdjęć i jakoś mam sentyment do wielu kadrów przez co może być tak, że niektóre zdjęcia są w jakiś sposób do siebie zbliżone. Ale dzięki temu każdy wybierze coś dla siebie.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Edfu
    Gość

Domyślnie

13 i 14 to zdjęcia które zapamiętam więc sukces osiągnąłeś, warto było czekać na te 2 foty men Gratki.

Domyślnie

Z tej serii 13 (jakaś flara po lewej denerwuje, czy odblask). Prócz 1 i 2 oczywiście, bo te pozostają świetne. Ciekawa jest też 5-ka, ale jakby w nimalnie innym kadrze bez drzewa dokładnie za modelką była... hmm, chyba w ogóle bez drzewa - ok wycofuję kandydaturę. Zastanawiam się jeszcze nad 14-ką - świetna technicznie, ale taka kompozycja z przekrzywionym zwierciadłem... troszkę mniej mi pasuje. Ale jest to też bardzo dobre zdjęcie. Może jeszcze jedynkę bym rozważał do pozostawienia w moich faworytach...

Domyślnie

chociaż nie czuję takiego klimatu to zdjęcie jest wykonane super

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów