Szukaj
...no wreszcie piesek wyciągnął Kolegę z domu ?...ciekawy ptaszek na naturalnym (nie plastykowym) tle...![]()
Pozdrawiam Jacek P.
No Jurku,jak dla mnie...w "naturalnym bałaganie"...Kwiczołek jak się patrzy..![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
i mnie się podobaPamietam, kiedy w ubr. spotkałem takiego wypłosza. Kiedy mnie zobaczył tak był przestraszony, że mogłem spokojnie podejśc blisko, czego na szczęście nie zrobiłem (dałem sobie spokój przy około 3 m i dalej siedział nieruchomo) ale i tak skończyło się sesją
No fajne są takie przygody
![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
a mi taki wleciał przez drzwi w pracy
zrobił dwa nawroty strzelił jedno kupsko do paczki z kawą!!! a drugie na jakieś folderki no i przy okazji ścianę obzdryngolił po czym usiadł na końcu pomieszczenia i czekał co się wydarzy
podszedłem wziąłem i wyniosłem a cwaniak tylko dziobem mi kłapał
Podobają mi się właśnie takie prawdziwe, bo przyroda właśnie taka ona jest.
Pozdrawiam Zbyszek
D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
Sony HDR SR 11
Dzięki za odwiedziny i komentarze. Jacku , pies mnie ciągle gdzieś wyciąga
, ale na ptaszki jej nie biorę .Pięciu minut w spokoju nie usiedzi
.Dla Andrzeja mam wróbla w strasznym bałaganie , ale muszę przy nim trochę posiedzieć
.
Dawaj,dawaj....Dla Andrzeja mam wróbla w strasznym bałaganie , ale muszę przy nim trochę posiedzieć.
![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Super model w super pozie. Ledwie chwilę wcześniej marudziłem na niepożądane kółka w tle, tym razem po marudzę na linie. Jest to marudzenie bo oczywiście niczego aż tak złego tam nie robią![]()
Skontaktuj się z nami