Świetny. Przeostrzenie daje troszkę o sobie znać, zwłaszcza na ogonie.
Kiedyś widywałem pod Warszawą nawet po kilkanaście sztuk na raz, zwłaszcza po deszczach, gdy wydziobywały z ziemi dżdżownice.
Szukaj
Świetny. Przeostrzenie daje troszkę o sobie znać, zwłaszcza na ogonie.
Kiedyś widywałem pod Warszawą nawet po kilkanaście sztuk na raz, zwłaszcza po deszczach, gdy wydziobywały z ziemi dżdżownice.
Witam dziekuję za opinię , co do fotki , dudka w tym roku spotkałem kilka razy , ale to bardzo ostrożny ptak i trudny do podejscia chyba że wiemy gdzie ma dziuple , ta fotka to czysty przypadek miejsce i swiatło dosc trudne i mam nadzieję że jeszcze uda mi się go w tym roku kilka fotek tego pięknego ptaka ustrzelic , co oczywiscie zamieszcze na forum , dziękuję i pozdrawiam.
nie wiem po co zdjęcie zostało zapisane do JPGa o kielkości 70KB ? chyba dlatego jakość poległa...
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
gratuluję spotkania - śliczny ptak...![]()
Pozdrawiam Jacek P.
swietny ptaszek oj spotkac takiego na zywca to naprawde frajda
Sliczny
D300 i trochę gratów.
Super ujecie
Ja rok temu widziałem jednego jak przeleciał. Musiał miec gdzies dziuplę blisko. W sumie miejsce fajne, bo to na posesji mojego wujaszka, przy takim lasku. Może się trzeba tam wybrac, hmm. Innej zwierzyny też tam pełno. Czekam tylko az mój namiot z Anglii przyjedzie...
D300, N 300/4, S 50-500, N 60/2.8, N 18-105, TC N 1,4 E II, SB800
Skontaktuj się z nami