Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Jones Beach 2009 by xyz666

bylem w tamtym roku, jestem nowy wiec nie wiem czy dobrze robię wrzucając tu swoje zdjęcia, jak by co to przepraszam

Domyślnie

przenioslem: nie wrzucamy fotek w czyjes watki
    witam na forum i w naszym lotnictwie
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

ups, dzięki i jeszcze raz przepraszam
    i dla sprostowania moje zdjęcia są z 2008 r.

Domyślnie

O zdjęciach nic nie napiszę, ale radzę przeczytać:"Lotniczą Biblię"

http://www.hesja.pl/?/content/czytaj/air_art/fulltext

Domyślnie

Najlepsze moim zdaniem to 1 i drugie od konca. Ostatnie plusik za model Wydaje mi sie, ze reszta OK, ale dla mnie jednak samoloty sa zbyt ciemne. Poza tym masz duzo kadrow "pelnych", tzn. nie maja gdzie latac te Twoje samoloty. Troszke miejsca zostaw. Smiglowe (T6 ?) zrobiles na szybkiej migawce, smigla zamrozone w powietrz nie wygladaja dobrze. O tym wszystkim przeczytasz pod linkiem podanym wyzej.

Ale w ogolnosci git
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

Mi się najbardziej 1 i 5 podoba. Ładna seria.
    GALERIA FOTO | Nikon D80 + Nikkor 18-55VR + Nikkor 70-300VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawl_s Zobacz posta
    Najlepsze moim zdaniem to 1 i drugie od konca. Ostatnie plusik za model Wydaje mi sie, ze reszta OK, ale dla mnie jednak samoloty sa zbyt ciemne. Poza tym masz duzo kadrow "pelnych", tzn. nie maja gdzie latac te Twoje samoloty. Troszke miejsca zostaw. Smiglowe (T6 ?) zrobiles na szybkiej migawce, smigla zamrozone w powietrz nie wygladaja dobrze. O tym wszystkim przeczytasz pod linkiem podanym wyzej.

Ale w ogolnosci git
    Rzeczywiste strasznie ciasno pokadrowałem, ze śmigłami i czasem masz rację, na przyszłość będę pamiętał, biblia z linku wyżej kawał dobrej roboty, nie mówiąc już o zdjęciach autora (te z Austrii wgniatają w fotel). Dzięki za rady.

ps. tak to T-6 z geicoskytypers

Domyślnie

Teraz tylko popracować troszkę nad techniką i będzie dobrze Szkoda że Blue Angels nie zobaczy człowiek w Polsce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xyz666 Zobacz posta
    tak to T-6 z geicoskytypers
    Dzieki za linka. Pierwszy raz widze, zeby grupa akrobacyjna na swojej stronie zapodala calkiem fajny filmik. Rewelacja
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

chłopaki jak sama nazwa mówi są specami od tego typu akcji

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów