Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Domyślnie

wysyłają chyba zaproszenia do kogo się da, firma wpadła na pomysł żeby ściągnąć włoskiego 'fotoziutka' i zarobić trochę, jak na warsztaty pewnie warunki będą wyśmienite, małe kameralne grupy po 100 osób, mile widziane audytorium znające dobrze włoski ew.angielski
    DSLRowanie, taniec towarzyski, siatkówka, wino chilijskie

www.sztukapatrzenia.pl

Domyślnie Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzwoniłem do Pałacu Prymasowskiego, w którym ma się odbyć to seminarium - nic o tym nie wiedzą !!!!
    Nie znalazłem też MEDIALINEA - Agencja Mediowo-Reklamowa pod adresem ul. Sienkiewicza 19/10
    58-310 Szczawno-Zdrój

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez omeqa ; 29-05-2009 o 10:53

Domyślnie

dobrze ze nie wplacilem zadnej kasy tak cos mi sie zdawalo ze to moze byc walek...

Domyślnie

ou shit... pieknie...
    regulamin

Domyślnie

witam
    moja żona zaniepokojona wypowiedzią na temat tego że Pałac Prymasowski nic nie wie o tym seminarium zadzwoniła tam jakiś kwadrans temu i powiedziano jej że wszystko jest w porządku - mają umowę podpisaną, zdaje się że dziś spotykają się z Panem który to organizuje i że osoby które wpłacily pieniądze mogą być spokojne. Także seminarium się odbędzie

Domyślnie

O już mnie uprzedziłeś, też dzwoniłem i potwierdzam za przedmówcą rezerwacja na 100 osób.

Nie siać fermentu!
    N itepe.

Domyślnie Sprostowanie

Szanowni Państwo,

W nawiązaniu do informacji zamieszczonych na forum odnośnie podejrzeń o próbę oszustwa, pragnę sprostować iż omawiane seminarium Pasja i Profi które będzie prowadzone przez Rocco Ancora jest w 100% legalną i potwierdzoną konferencją. Dziwię się dwóm Panom którzy podważają prawdziwość ogłaszanych informacji jak również nie dokładnie sprawdzają kwestie dotyczące miejsca organizacji spotkania, jak również agencji promocyjnej.

Jestem jednym z organizatorów niniejszego seminarium, i chciałem Państwa zapewnić iż spotkanie na pewno się odbędzie i jest to pierwsze z kilku planowanych spotkań.

Jeśli jednak ktoś z Państwa miałby ewentualne wątpliwości - na zgłoszeniu seminaryjnym jest link za pośrednictwem którego uzyskają Państwo namiary telefoniczne oraz emailowe do organizatorów. Zachęcam do kontaktu.

Z Pozdrowieniami
    Kristo1009

Domyślnie

Szanowni Państwo,
    jestem przedstawicielem i właścicielem firmy MEDIALINEA o stronie internetowej www.medialinea.pl - strona jest w przebudowie, ale znajdziecie tam Państwo adres zarejestrowania firmy w Szczawnie Zdroju - aktualnie tu przebywam. Jeśli chcecie Państwo odwiedzić mnie w Warszawie - zapraszam od poniedzałku
    Jeśli jednak macie Państwo wątpliwości co do tego seminarium, to w tydzień po nim na naszej stronie znajdzie się mini relacja z tego eventu.
    Pozdrawiam
    Robert Smolarek

Domyślnie Nowe informacje - sprostowanie

Sorki za zamieszanie jakie wprowadziłem. Po południu otrzymałem telefon z Pałacu, że jednak coś jest zarezerwowane w czerwcu. Sami mają chyba jakiś mały bałagan. Zrozumcie moje obawy: dzwonie do Pałacu, sprawdzają w grafiku i nic!! Kontakt przez stronę - nic! Formularz wpłaty - bardzo dziwny ( literówki, nie działające linki itp.) Może się zdecyduje na udział ale tylko pod warunkiem możliwości opłaty na miejscu! Pozdrawiam

Domyślnie

Ciekawe czy spotkanie będzie tłumaczone?
    Usunięto komercyjną stopkę w podpisie.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów