Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: Magda w sztabie

Oszczędny w słowach
    Miasto
    pffffffffff

Domyślnie

Trójka mnie zabiła. Ale jestem tylko amatorem.. Brawo!!!

Domyślnie

No tak , teraz będę miał doła ...

Domyślnie

Nieczego nie wniose ale po prostu świetne. Troche brakuje mi zakonczenia tej historii ale napewno w filmie/prezentacji jej nie zabraknie.
    Szkoda ze 2 nie zamyka, no ale moze to opowiesc z happy endem...

Domyślnie

Czasem mniej znaczy wiecej , wszystki mi pasuja ale tylko 3 pierwsze daja mi niezly wstep do historii juz zaczelo mi serce szybciej bic (udalo sie wam to zrobic brawo) ale zabraklo mi jescze innych zdjec wlasnie mijajacego zycia(niezrealizowanego zycia) moze dziecka ktore bawi sama, niewiem czegos wiecej dalej i zakonczone jakimis zamglonym widokiem , wirem !!!! Genialny pomysl !!!!!
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

[...]zabraklo mi jescze innych zdjec[...]
    Tak jak mniej wiecej wytlumaczylem na poczatku -- w tym watku nie pokazuje calej historii... Ba! Te zdjecia nie sa nawet w odpowiedniej kolejnosci... Wrzucilem po prostu pojedyncze kadry.

Szkoda ze 2 nie zamyka, no ale moze to opowiesc z happy endem...
    Ten kadr bedzie wsrod koncowych... Jesli nie wlasnie ostatni.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

świetne, dobry pomysł i dobre wykonanie

Domyślnie

Opiszę wrażenia trochę chaotycznie.....
    Szkoda, że nie widać historii. Z tego co pokazałeś można trochę jednak poczuć klimat. Jak dla mnie pomysł dobry, o wykonanie od strony technicznej się nie obawiam, bo widać, że jest bardzo dobrze. Nie przypadła mi do gustu stylizacja ćpunki niestety. A i w majakach jest trochę zbyt sterylnie, wyraźnie i ostro. Możliwe, że potężne zmiękczenie by mnie usatysfakcjonowało, albo szukam po prostu czegoś więcej. Ściemnienie narożników już sporo dało. Podoba mi się za to przejście kolorystyczne z jednego świata do drugiego. Za to rażą zbyt ostre kolory. To chyba nie jest odlot (bo byłoby to trzeba kompletnie inaczej pokazać) tylko wspomnienia - a te mają raczej zatarte barwy. Nie podobają mi się niektóre scenki bo brak im nawiązania - w końcu nie znam całej historii, ale jakoś wątpię by stanie w oknie tyłem do okna miało jakiś sens.
    Ogólnie - technicznie na tak (choć widziałbym to minimalnie inaczej, co nie znaczy, że umiałbym to wykonać), stylistycznie i tematycznie według mnie jeszcze trochę brakuje. Mimo to wróżę sukces bo dobry pomysł i sprawna realizacja są tu chyba kluczowe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kronos28
    ośmiele sie zapytać , do czego taki projekt?
    Dla siebie glownie... Zeby cos robic w wolnym czasie, zeby bylo o czym myslec i nad czym pracowac. Ot tak -- dla wlasnej przyjemnosci i satysfakcji. Aaaaa... i zeby bylo na co pieniadze wydawac, bo po kazdej takiej sesji wychodza kolejne potrzeby sprzetowe i nowe doswiadczenia. Np. po tej sesji ustalilismy, ze Nikkor 28mm 2.8 jest duzo gorszy pod wzgledem ostrosci niz 28mm w zoomie 28-70 AF-S 2.8.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

stałki gorsze od zoomow swiat idzie na psy
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów