Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Magda w sztabie

Domyślnie Magda w sztabie

Nieprzewidziany nawal zajec w pracy zarowno u Krzysztofa jak i u mnie, przesunal nam o prawie dwa miesiace zaplanowana sesje z Magda w starym budynku sztabu. To do tej wlasnie sesji robilismy zdjecia probne, ktore pokazywalem tutaj.

Zdjecia, ktore prezentuje dzisiaj to kilka ujec z historii dziejacej sie w toalecie jakiegos paskudnego klubu, w ktorej ląduje mloda cpunka. Taki jest wstep. Dalsze kadry to obrazy z jej glowy; banalne marzenia mlodej kobiety o szczesciu i milosci, ktore przerywa zgon. Zejscie w swiecie realnym ma oczywiscie swoje odzwierciedlenie takze w majakach... Dalej jest juz tylko poszukiwanie bytu przez niebyt...
    Oczywiscie to tylko kilka ujec, a caly projekt zamkniety zostatnie w prezentacji video polaczonej z dzwiekiem. Zlozenie tego niestety troche potrwa, niemniej nie zapomne Was o tym poinformowac odpowiednim linkiem.

D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

wymiekam to juz nie moja liga co tu duzo gadac Genialne choc 2 jakos mi nie pasuje....reszta bajka
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

Tak naprawdę zachwyciło mnie jedynie trzecie. Pozostałe to ciekawa gra świateł, wizażu i obróbki - mimo tego czegoś mi tam brak... nie wiem... Ale jestem pod wrażeniem
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Pierwsze dwa jakoś mi nie leżą, jak dla mnie to za ostre
    Pozostałe swietne, z mocnym naciskiem na 4 w której są śliczne oczy

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

fajny pomysł z filmem, ciekaw bardzo efektu końcowego, zdjęcia mają duży potencjał
    interesujace światło... poza naturalnym coś jeszcze?

Domyślnie

tak oczy sa po prostu ... wymiekam
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafau
    interesujace światło... poza naturalnym coś jeszcze?
    Nie -- tylko zastane. Czasami wspomagane blenda.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

świetny pomysł i jescze lepsze wykonanie pozdrawiam i czekam na wiecej
    FOTOGRAFIA ŚLUBNA
    D700|D200|N24-70|N50/1.8|N85/1.8|SB800|SB900|
    " Nie ma światła bez cienia."

Domyślnie

Podziwiam Światło - bajka.

Największe wrażenie - numer 4. (za oczy) i numer 6. (za piękne namalowanie postaci w białej sukni na tle okna). Się podoba
    ...

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów