Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie W drodze do miasteczka Masca

Fotka z wakacji..
    Co sadzicie? Nie za zielono?

D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Domyślnie

cyt.Kaśka M: Co sadzicie? Nie za zielono?

Powiedziałabym, że raczej za żółto, zieleni wręcz za mało. Nie znam jednak realiów tego miejsca. Zdjęcie przepięknie skadrowane, obraz również bardzo przejrzysty. Bardzo mi się podoba

Domyślnie

Ja sądzę, że jest super. Gęsto jest na tym zdjęciu, ale wszystko ma swoje miejsce. Jest klimat, jest tajemnica, są ładne, naturalne kolory. Czego chcieć więcej...? Ps. Nie jest za zielono

Domyślnie

balans bieli troszkę zaburzony - wiecej niebieskiego, bedzie bardziej róznorodnie.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Jest stanowczo za ciepło,mimo przebłysków słońca. Szczególnie zieleń.Często tam leje i to mocno, i wygląda to ponuro..
    Szkoda,że mały format i słabo serpentynki widać.

http://www.iv.pl/images/qcje79oo8qhdgnyxe0i.jpg
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No faktycznie jest za zolto..
    Ale odnosnie chmur, to nie zastanialy one slonka, ktore naparzalo niezle przez caly czas i faktycznie bylo tam zolto. Moze nie az tak jak to pokazalam ale jednak.
    D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Domyślnie

Faktycznie jest za ciepła tonacja i trochę brak kontrastu ( wersja Andrzeja bardziej mi się podoba). Natomiast podoba mi się kadrowanie. Ogólnie nieżle. Pozdrawiam.

Domyślnie

Z ciekawości znowu weszłam na ten wątek, przeróbka "borregaarda" podoba mi się, ale jednak jest dla mnie z kolei za zimna. Środeczek byłby chyba najlepszy

Domyślnie

Z ciekawości znowu weszłam na ten wątek, przeróbka "borregaarda" podoba mi się, ale jednak jest dla mnie z kolei za zimna. Środeczek byłby chyba najlepsz
    popieram

Uprawnienia umieszczania postów