Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Polanica-Zdrój

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Polanica-Zdrój

Z Tour de Zdrój jaki odbyłem w niedzielę. Najbardziej do gustu przypadła mi właśnie Polanica. Zaprszam.

1.

2.

3.

4.
    że jakby coś - to nic

rx100 blog

Domyślnie

aż tak słabe, że nikt i nic?
    że jakby coś - to nic

rx100 blog

Domyślnie

czemu zaraz słabe. Ładne zdjecia.
    Z tym, ze to nie jest fotografia architektury, tylko spacerowo-pobytowa dokumentacja obecności w tej urokliwej miejscowości.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    czemu zaraz słabe. Ładne zdjecia.
    Z tym, ze to nie jest fotografia architektury, tylko spacerowo-pobytowa dokumentacja obecności w tej urokliwej miejscowości.
    wiele zdjęć pojawiających się w tej kategorii ma niewiele wspólnego z fot. architektury, jednak pojawiają się tutaj, gdyż najbardziej właśnie do tej kategorii pasują. przed takim samym problemem stanąłem chcąc wrzucić owe zdjęcia, padło na ten dział.
    że jakby coś - to nic

rx100 blog

Domyślnie

Ładne foty mnie się podobują . Na 3 woda trochę za żółta ale taka pewnie była, piękne niebo.Pozdro
    Nikon D750: Tamron 17-35 f/2.8-4: Nikkor 24-70 f/2.8: Nikkor 70-300 VR: Filtry Nisi: statyw Manfrotto

Domyślnie

Bardzo fajne. Naj nr 3!
    Na 4ce ładne niebo złapałeś.

Pozdrawiam.
    Nikon System

Domyślnie

1,2,4 - poucinane postacie, 3 - bałagan w kadrze, 4 - budynek się wali - do poprawy perspektywa.
    Wszystkie - kolory jakieś nienaturalne i do tego wydają się być lekko wyprane.

Domyślnie

woda w fontannie zasyfiona straszliwie, pewnie ładnie po zmroku wygląda, gdyż fontanna podświetloną jest.
    mysteryclient - postacie nieistotne są, zbyt wiele tam ludzi, by ktoś nie wlazł w kadr. kolory takie na jakie światło pozwalało, a po 12 fociłem, więc ostre było. jedyną nienaturalnością jest, delikatne rozświetlenie lewej strony jedynki.

dzięki za opinie.
    że jakby coś - to nic

rx100 blog

Uprawnienia umieszczania postów