Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Będzie padać...

A taki polny widoczek na 5 minut przed faktem mego lekkiego zmoknięcia...

|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

No ładne poletko. Bardzo dobry pomysł z GO. Zdjęcie dzięki temu staje się ciekawą kompozycją wieloplanową. Praktycznie na każdym centymetrze kwadratowym kadru coś się dzieje. No i trafiłeś w mój gust z tym drzewkiem. Nie wiem czemu ale ja po prostu ubóstwiam takie spokojne, ciche, rosnące sobie beztrosko w polu drzewka.
    Równie dobrze mogłeś zrobić ta fotografię z zastosowaniem żabiej perspektywy. Wówczas kępki trawy były by nieco większe. Ale zrobiłeś to tak a nie inaczej i też bardzo mi się podoba.
    Do tego dobry i to co najważniejsze estetyczny post-processing. Dobre kolory.

Jestem na TAK. Jak najbardziej prawidłowy landszaft.

Domyślnie

Świetne! Kolorystycznie i kompozycyjnie super. Bardzo, bardzo mi się to zdjęcie podoba
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Dla siebie by lekko ocieplił, kompozycyjnie jest rewelacyjnie. o GO napisał już Piotr_ek i podzielam to zdanie
    Jest poprostu ładnie.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

a dziękuję

Myślałem nad cieplejszymi barwami ale jakoś ostatnio ocieplanie barw jakoś mi sie nie widzi - wszystkie moje foty lecą w chłodniejszą tonację. Nie wiem czemu tak jest - nie pytać

Co do kadru - myślałem podejśc bliżej drzewka i zrobić je bardziej dominującym w kadrze ale jakoś wtedy to wszystko zbytnio ciążyło na prawą stronę.

Co mnie wkurza to ta bruzdka ziemi na dole pomiędzy zbożem... ale musiałem w niej stać, bo już widziałem jak na mnie patrzył sąsiad owego rolnika co to pole ma. Pewnikiem z myślą "że cenne zboże tratuje..."
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Ładny kadr... T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Bardzo eleganckie. Świetna zieleń. A z tak drobniutkich uwag - występlowałbym tą (chyba) wieżę radiową w centrum horyzontu i ten drobny fragment na skraju kadru po prawej stronie drzewa. No i DRUTY !!!

Domyślnie

Ja nie wiem czym wy sie tak zachwycacie, kadr jest poprawny, ale przeciez na tym zdjeciu wcale nie ma światła, jest płaskie jak deska.

Domyślnie

podoba mi się fota - a szczególnie kolor nieba

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów