Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Quo Vadis ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    hola, hola
    A moze ma jeszcze fajniejsze jak ty, tylko zapomniał gdzie je połozył
    24L,35L,50L,85L,135L jest nie fajne Sław może zostawiłeś coś u mnie hihihihi a ja nie wiem
    Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    A czemu akurat tylko o cyfrowej...?
    bo to magiczne słowo przy wyborze książki o fotografii
    Cytat Zamieszczone przez tito86 Zobacz posta
    KPICIE? z tym kupowaniem ksiązki albo sprzętu? Wy chyba Sławka nie znacie... co do samego zdjęcia mi się podoba i to bardzo. Treborp zobacz sobie profil http://gustaff.digart.pl/ i odpowiedz sobie na pytanie czy on zaczyna...
    Oj tito że ty się dałeś
    Cytat Zamieszczone przez gtad Zobacz posta
    ENTeligencik lub jak kto woli jarząbek
    Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Dokładnie. To jest swoją drogą fajny test na poznanie forum. Wystawienie pracy z trochę innej dziedziny, lub inaczej wykonanej niż zwykle na forum się ogląda. Tu od razu pojawiły się głosy niezrozumienia. A zdjęcie przecież dość oczywiste (oczywiście wraz z tytułem, który tu jest nieodłączną częścią)
    Coś zaczynam podejrzewać, że potrzebny tu powiew świeżości na forum, właśnie trochę z pogranicza digartów, jakichś mazajów sennych, wieloekspozycji... Bo niedługo Nikonowcy zapomną, że jedyna obowiązująca technika to nie wszystko
    Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Właśnie - mamy tu często przerost techniki nad duchem.
    BINGO !!!

Domyślnie

To ja może jeszcze podpowiem, bo pewnie nie każdy wie, że dodanie opisu, że zdjęcie było robione w Warszawie, jest dość istotne. Jeśli dobrze myślę, to te "lustra", które widać, to "obudowa" ruchomych schodów od metra. A jak ktoś tak sobie jeszcze skojarzy metro z rzeką ludzi, pędzących gdzieś niewiadomo dokąd... to już trudno czytelniej, prawda? No, ale warszawiacy mieli tu fory

Domyślnie

usmialem sie do lez czytajac komentarze
    regulamin

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów