Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Quo Vadis ?

Domyślnie

gustaff każdy z nas tak zaczynał kup sobie książkę o fotografii to nauczysz się robić ostre zdjęcia Ja polecam ABC fotografii (tylko to wydanie o cyfrowej) tam jest napisane, co i jak a po drugie to może czas sprawić sobie lepszy sprzęt jak będziesz tak dobry jak my to dorobisz się fajnych szkiełek i wszystko będzie ostre.Życzę wytrwałości w tym, co robisz będę bacznie obserwować Twoje postępy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez treborp Zobacz posta
    gustaff każdy z nas tak zaczynał kup sobie książkę o fotografii to nauczysz się robić ostre zdjęcia Ja polecam ABC fotografii (tylko to wydanie o cyfrowej) tam jest napisane, co i jak a po drugie to może czas sprawić sobie lepszy sprzęt jak będziesz tak dobry jak my to dorobisz się fajnych szkiełek i wszystko będzie ostre.Życzę wytrwałości w tym, co robisz będę bacznie obserwować Twoje postępy
    hola, hola
    A skad niby przypuszczenie, ze autor nie potrafi robic ostrych zdjec, dopiero zaczyna, nie ma fajnych szkiełek, itp...
    A moze ma jeszcze fajniejsze jak ty, tylko zapomniał gdzie je połozył

Zdjecie, faktycznie, z tak wysokiej pólki, ze mało kto tam jest w stanie zajrzeć - ale moze po prostu prowokacyjny eksperyment...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez treborp Zobacz posta
    Ja polecam ABC fotografii (tylko to wydanie o cyfrowej)
    A czemu akurat tylko o cyfrowej...?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Dla mnie fotka zajefajna w polaczeniu z tytulem ofkors.

p.s. nie rob ostrych zdjec - ostre sa dla mas

Domyślnie

KPICIE? z tym kupowaniem ksiązki albo sprzętu? Wy chyba Sławka nie znacie... co do samego zdjęcia mi się podoba i to bardzo. Treborp zobacz sobie profil http://gustaff.digart.pl/ i odpowiedz sobie na pytanie czy on zaczyna...

Domyślnie

Pozdrawiam,
    Grzegorz Tadych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tito86 Zobacz posta
    KPICIE? z tym kupowaniem ksiązki albo sprzętu? Wy chyba Sławka nie znacie... co do samego zdjęcia mi się podoba i to bardzo. Treborp zobacz sobie profil http://gustaff.digart.pl/ i odpowiedz sobie na pytanie czy on zaczyna...
    Dokładnie. To jest swoją drogą fajny test na poznanie forum. Wystawienie pracy z trochę innej dziedziny, lub inaczej wykonanej niż zwykle na forum się ogląda. Tu od razu pojawiły się głosy niezrozumienia. A zdjęcie przecież dość oczywiste (oczywiście wraz z tytułem, który tu jest nieodłączną częścią)
    Coś zaczynam podejrzewać, że potrzebny tu powiew świeżości na forum, właśnie trochę z pogranicza digartów, jakichś mazajów sennych, wieloekspozycji... Bo niedługo Nikonowcy zapomną, że jedyna obowiązująca technika to nie wszystko

Domyślnie

Właśnie - mamy tu często przerost techniki nad duchem.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Nie podoba mi się ta krawędź lustra, szyby.. (zbyt ostra, dominująca) i oprócz tego szczegółu to jest bardzo fajna fotka.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów