Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Edyta :-)

Domyślnie Edyta :-)

Witam

Chce pokazać Wam jedną fotkę z całkowicie przypadkowej sesji

Kilka błędów sam już wyłapałem, oczekuje konstruktywnej krytyki
    Modelka Edyta :*

1.

Domyślnie

no nie wiem, stylizacja old photo chyba nie do końca pasuje np do "nowoczesnych" okularów.... to może niech ktoś inny się wypowie
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

Rozumiem że stylizacja jest na stare zniszczone zdjęcie, więc może lepiej przesunąć te "zniszczenia" z oka na okulary który wydają mi się bardziej ostre niż oczy modelki. Zastanawiałem się też chwilę na ruszoną ręką i... mi się podoba

Domyślnie

Stylizacja taka, bo technika leży Na szczęście moment zrobienia zdjęcia i modelka ratują to zdjęcie i jak dla mnie mimo błędów wykonania - przyjemnie się je ogląda.

Domyślnie

Witam, dziękuje za wszystkie opinie, faktycznie technicznie może być słabo zdjęcia powychodziły nie ostre, było już ciemno, fotograf był zmęczony weekendem...itd
    Dodaje jeszcze jedno podobne do pierwszego może będzie lepiej (nie ma już nowoczesnych okularów)
    2.
    Zenit Nikon F80 , Nikon D40 +Grip + Nikkor 18-55 + Nikkor 55-200VR ,N35 1.8 + trochę Optyki na M42
    Teraz trzeba się uczyć robić zdjęcia

Domyślnie

no okularów nie ma ale nadal stylizacja modelki nie do końca jak dla mnie koresponduje ze stylizacją zdjecia
    ale 2 chyba mi bardziej się podoba
    U born unique don't die as a copy...

Uprawnienia umieszczania postów