Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: 3xtak + bonus

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

jasno i czysto (poza ziarnem na 1, które jakos mi jednak nie przeszkadza)
    Kadrowanie dosyć specyficzne ale zakładam ze taki masz styl (spore góry i dół przy dziecku)
    A 3-jka na jesień była robiona?? Czy tylko zieleń obrbka zlikwidowala?
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

3 robiona teraz - w maju, może trochę mało zieleni soczystej, ale na moim monitorze tragedii nie widzę.

Domyślnie

hmmm nie wiem co sądzić o tej ciszy? prawie 140 odwiedzin i tylko 1 komentarz? Generalnie nie specjalizuje się w ślubniakach to i mało wystawiam - więc nie jestem zbyt popularny - ale żeby tak nic nikt.... (no prawie nikt bo kolega frostic znalazł minutkę na komentarz i słowo krytyki)

Domyślnie

3 mi sie podoba , ale też chciałbym się dowiedzieć dlaczego brakuje zieleni ?
    2 chyba lepiej jakbys kadrował niżej tak aby kwiaty były w kadrze
    oczywiście to moje zdanie

bonusik mi sie podoba
    pozdr
    Nikon D300

Domyślnie

może dlatego na 3 brakuje zieleni że osobiście wolę pastelowe kolory niż mocno nasycone "cukiereczki" ale macie rację - klientowi może się nie spodobać - obrobię od nowa i wstawię zieloną wersję + jeszcze co mi tak wpadnie pod myszkę...

Domyślnie

Na zdjęciach brakuje mi głównie oddania emocji i klimatu chwili. Obróbka obróbką ale jak na zdjęciu nie ma "tego czegoś" to nie pomoże PS czy Nik Software. Dobrą obróbką być może udałoby się polepszyć odbiór zdjęć ale tak czy inaczej pozostaliby smutni ludzie na smutnej imprezie. Kolorystykę jest mocno niespójna i w moim odczuciu - nieciekawa. Do mnie te zdjęcia zupełnie nie przemawiają. Swoją drogą nie jest łatwo zrobić ciekawy szeroki kadr. Najlepsza z serii jest dziewczynka chociaż jest skadrowana tak jak jest. Jakby ją jakoś fajnie obrobić to mogłoby być dużo lepiej.

Domyślnie

na 1 nie ma emocji? na 2 jest smutno? to ja jakiś inny jestem, ważne że młodym się podoba.

Domyślnie

"to ja jakiś inny jestem"

Każdy z nas jest inny i ma inną wrażliwość I ja i Ty. To, że np. Picasso do mnie nie przemawia nie oznacza, że jest zły. Napisałem o swoich subiektywnych wrażeniach bo chciałeś poznać opinię "innych" ludzi. Do mnie te zdjęcia nie przemawiają a to, że podobają się młodym to super. W końcu to im się mają podobać a mi - niekoniecznie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów